2777
2789
اشتباه نکن این اقا مشکل اعصاب و روان داره دوره نامزدی خیلی کوتاااه بوده بنظرم که این ادم بدرد زندگی ...

الان واقعا نمیدونم چکار کنم از کجا شروع کنم با کی صحبت کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگین چیکار کنم تا ثابت شه..

شرایطت رو نمیدونم ، اگه میتونی با خانواده ات مشورت کن 

شاید بهتر بتونن کمکت کنن. تعقیب کنن یا باهاش صحبت کنن راحت جدا بشی یا هر کاری میتونن

اما همیشه تاکید شده دوری از آدمی که به چشمات نگاه نمیکنه، چون فقط دروغگو نیست.من اولین چیزی که توی چهره این آقا دیدم همین بود

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
بچه بازی نکن سر یه چیزی که میشه حلش کرد

سر یه چیز ؟ شما ک متوجه نیسی چی داره بهم میگذره مردی ک دروغگوعه پنهون کاری داره روانیه زبون بازه دست به زن داره من یکی نمیتونم باهاش ادامه بدم 

الان واقعا نمیدونم چکار کنم از کجا شروع کنم با کی صحبت کنم 

ب خانوادت حرف بزن بگو دست روم بلند کرده زده منو.. بگو اعتیاد داره و دیگه تحمل این رفتاراشو نداری.. یا یه بزرگتر توی خانواده عمو دایی براش کامل توضیح بده و برو دادا خواست بده.. ۱۰ماهه عقدی بازم خوبه به عروسی نکشیده. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بخدا از اوناییه که شوخی کنه طرفو سگ کنه برگرده بخنده😂😂😂😂عین مال منه من ولی حس خوبی نگرفتم ببخشی ...

ناموساااا همونه ی آدم ریلکس به آدم می‌خنده 

بچه بازی نکن سر یه چیزی که میشه حلش کرد

واسه شما خیلی عادی این رفتارا.. مرد معتاد که دست بزن داره. و دست رو زن بلند کنه و...؟؟؟ 

ب خانوادت حرف بزن بگو دست روم بلند کرده زده منو.. بگو اعتیاد داره و دیگه تحمل این رفتاراشو نداری.. ی ...

😔😔 مگ اینکه با خالم حذف بزنم باهاش راحتم ..بقران منو عصبی کرده دیونم کرده جوری ک بیس چاری سردردم قلبم درد گرفته بعد نیک مشکل قلبی داری ...آخه پدصگگگ تو منو به این روز انداختی من ک خونه بابام با آرامش زندگی می‌کردم سالی ی بار سردرد میشدم اونم بخاطر سرماخوردگی ن الان که همش قرص قرص قرص ....

ناموساااا همونه ی آدم ریلکس به آدم می‌خنده 

اره کاملا مشخصه😂♥️سخته ها یخورده اگه خودت برعکسشی مشکل زیادی بینتون پیش میاد ولی مثل ایشون بزن کوچه علی چپ بخند همش بیخیال باش عشق و حال کنین

😔😔 مگ اینکه با خالم حذف بزنم باهاش راحتم ..بقران منو عصبی کرده دیونم کرده جوری ک بیس چاری سردردم ق ...

وای عزیزم دلم سوخت واقعااا چی میشه که بعضی خانما ظلم در حق خودشون میکنن بااین انتخاب هاا.. هرچه سریعتر تر کاراتو راه بنداز بنظرم با تعهد و مشاوره هم راضی نشو خدا خودش ناظر من راهنماییت میکنم.. این ادم بشو نیست فقط باید تموم بشه زندگیت. 

واسه شما خیلی عادی این رفتارا.. مرد معتاد که دست بزن داره. و دست رو زن بلند کنه و...؟؟؟  

واقعا چی مصرف میکنید

اول که شما اولش نگفتید دست بزن داره من فک کردم فقط مشکل سیگارشه 

دوم گفتم حلش کن حل کردن و میشه با جدا شدن و ....هم حلش کرد بسته به شرایط کی گفتم بمونو بساز فقط گفتم آبروشو نبر درست و با متانت از هم جداشین همین اگرم قصد جدایی دارید