2821
2789
عنوان

دوسم نداشت

353 بازدید | 25 پست

من و همکارم ی مدت بود با هم رابطه داشتیم و می‌خواستیم ب زودی ازدواج کنیم..۱۰ روز پیش ی مسائلی پیش اومد که من خیلی ناراحت شدم از کاراش و بهش گفتم همسرت نمیشم و می‌خوام ازت جدا شم..اونم اول گوش نمی‌کرد و جدی نگرفته بود و بهم گفت نمیتونی من ی روز نباشم تو میمیری😐ولی من هی گفتم تا پا شد رفت و از اونموقع ۱۰ روزه دیگه هیچ پیامی نداده

چند باری دیدمش حالش خوب نبود و ناراحت بود و ساکت 

دو شب پیش استوری غمگین گذاشت آهنگ روش می‌گفت ب یارم بگین برگرده..من هیچ واکنشی نشون ندادم 

چون دوس دارم خودش بیاد پیام بده حرف بزنه 

منم از دیشب دو تا استوری با آهنگای غمگین و اونا ک ازش خاطره داریم گذاشتم اونم دید و هیچ واکنشی نداد

می‌دونه دوسش دارم چون هم استوری گذاشتم هم یادگاریش دستمه(ولی همو میبینیم کاملا رسمی برخورد میکنیم و بهش محل نمیدم)

من ب خاطر کاراش و حرفی ک بهم زد(نباشم میمیری)نمیخوام برم پیام بدم و انتظار دارم اون بیاد 

ب نظرتون میاد؟چیکار کنم خیلی حالم بده خدایا این روزای سختو زودتر بگذرون💔اگه عاشق بود چجوری واقن می‌تونه این همه وقت بهم پیام نده؟

:)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ده روز این همه وقت نیست ..... میاد به زودی  ولی شما نباید اون حرفا را بهش میزدی

واقعا

آخه بعضیا میگن خیلی طولانیه و اگه تونسته این همه ازت دور باشه تا آخر عمرم می‌تونه 

:)

صبوری کن. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
واقعا آخه بعضیا میگن خیلی طولانیه و اگه تونسته این همه ازت دور باشه تا آخر عمرم می‌تونه 

ده روز طولانی نیست نترس .....

برمیگرده 

.تاپیک برگشتشا زدی تگم کن😍

لایک نکنید😜متاهل❤️

چاره ای جز این ندارم  ولی ترس اینکه نکنه نیاد اذیتم می‌کنه

ادمی که واقعا دوستت داشته ازت نمیگذره. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
2823
2791
2779
2792