سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
من اینجام تا در مورد احساساتم صحبت کنم و امیدوارم حرف های شما بتونه بهم کمک کنه:)
من متولد ۷۸ هستم از زمان کودکیم از سمت خانواده توجه و محبت خاصی دریافت نکردم و بیشتر اوقات احساسات منفی دریافت کردم و از زمانی که به یک شخص اعتماد کردم و بهش علاقمند شدم تا الان ۹سال میگذره نمیتونم بگم همه چیز بین ما عالیه چون در تمامی روابط ناسازگاری هایی هم دیده میشه اما مسئله مهم اینکه من و پارتنرم خیلی بهم علاقه داریم و باهم تلاش میکنیم برای ساخت ایندمون اما به طور کلی اون ادمی که زیاد نمیتونه احساسات منو درک کنه و از اینکه درک نمیکنه من درچار افسردگی هستم واقعا ناراحت میشم من به حمایتش نیاز دارم اما راهکارهای اون واقعا ناعادلانه است و درکی از وضعیت من نداره ، دوست داشتم که درکم کنه و کمکم کنه اما نمیتونه تمام تلاشش رو میکنه اما موفق نیست و من گاهی حس میکنم دارم اذیتش میکنم و کلافش کردم ، احساس عذاب وجدان میگیرم و ناراحتتر میشم چون نمیخوام بخاطر من اذیت بشه اما اینکه به تنهایی با افسردگی بجنگم بی نهایت منو میترسونه .
دوستان ی مورد هم اضافه کنم که باعث شد امروز حالم بدتر بشه و اضطرابی که تجربه میکنم بیشتر بشه ، امروز تصمیم گرفتم برای اینکه حالم بهتر بشه با دوستم برم بیرون من از مدت ها پیش احساس میکردم دوستم از پارتنر من خوشش میاد اما توجهی نمیکردم و میگفتم شاید من حساسم اینم اضافه کنم که دوستم هیچ ارتباطی با پارتنرم نداره و تا به حال اونو ندیده و تنها عکسشو دیده و اخلاقیاتشو خودم براش تعریف کردم اما امروز کاملا بی مقدمه ازم پرسید اگر من بخام مخشو بزنم چی بنظرت بهم پا میده؟ از حرفش چندان تعجب نکردم چون ما خانما حس ششم قوی داریم و از قبل حسش میکردم که چه افکاری داره در جوابش گفتم تو نمیتونی هرچقدرم تلاش کنی موفق نمیشی چون محاله بهت توجه کنه و هرگز خودتو در حد مقایسه با من ندون و دومین دلیل اینکه اون منو دوست داره و محاله خیانت کنه بعدش دوستم عصبی شد و گفت چرا میگی دوسم داره تو نباید جلوی من بگی که اون دوست داره و... به هرحال این حرف ها گذشت اما من اونقدر از پارتنرم مطمئنم که میدونم اگر دوستم هرچقدرم تلاش کنه محاله ذره ای بهش توجه کنه و بینهایت به عشقش به من وفاداره اما برای من مسئله دوستم هست که چرا اینقدر افکار مسمومی داره و ادم بدذاتی هست نه تنها این دوستم که در گذشته هم چندین مورد از دوستام چنین رفتاری داشتن و احساس میکنم نمیتونم یک دوست خوب پیدا کنم تا این سن نتونستم با کسی صمیمی بشم و به کسی اعتماد کنم . ببخشید مطلب زیاد شد اما امیدوارم با حرفای قشنگتون کمکم کنید و لطفا حرف منفی نزنید من بینهایت در دوره حساسی هستم و اسیب پذیرم . ممنونم❤