پول گذاشتن دسگاه حدا گرف ویزیتم جدا گرف. آدم دلش نمیاد مریض بشه بخداانقد دکتر گرون شده . تاالان ی تو ...
والا بخدا خیلی سخت شده هزینه ها الان هزینه ی جلوگیری حدودا ۲ تومن در میاد اینجوری که میگید هزینه زایمان رو بگو که ۲۵ تومنه🤦🏼♀️
شما هم به ایودی تنها اکتفا نکن در کنارش ک.اندوم هم باشه بارداری خیلی هزینه بر تره🤭
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
والا بخدا خیلی سخت شده هزینه ها الان هزینه ی جلوگیری حدودا ۲ تومن در میاد اینجوری که میگید هزین ...
قبلا تایپک زدم احتمالا باردارم چیکارکنم بیفته چون مشکوک بود ازمایشم .ی بیشعوری برگش گف ی ورق قرص ده تومنه پیشم بود میزدم تو دهنش . ی دسگاه اینهمه هزینه داشت .قرص بخورم سه روز بیمارستانم انقد حالمو بدمیکنه
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
آدمه لابد . دکتر خودم رف ی شهردیگه الان گیر این بیشعورا افتادم
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
قبلا تایپک زدم احتمالا باردارم چیکارکنم بیفته چون مشکوک بود ازمایشم .ی بیشعوری برگش گف ی ورق قرص ده ...
چقد بدم میاد اینجوری میگن😑ادعای فهم و شعورشونم میشه
قرص اصلا خوب نیست کلی ادمو اذیت میکنه بهترین روش همین ایودی و کاندومه بی عارضه و ایمن
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست
چقد بدم میاد اینجوری میگن😑ادعای فهم و شعورشونم میشه قرص اصلا خوب نیست کلی ادمو اذیت میکنه بهترین ر ...
کاندومم داشتیم باز ترسیدم .
چقد بحث استارترو به حاشیه بردیم🤭🤭🤭 ایشالا همیشه سالم و خوش و دنیا به کامتون باشه
همچنین عزیزم
ولی بعضیا رو دیدم دو قلو باردار شدن انشالله قسمت شما هم بشه
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
من یه سقط تو۱۶هفته داشتم یه دختر۵ ساله بخاطرمشکل قلبی فوت شد دکترپیشنهادای وی اف دادبخاطرجهش ژنتیکی
خدا بهت صبر بده عزیزم
انشالله برات خیر باشه و صاحب بچه ی صالح و سالم بشی
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍