2777
2789
پول گذاشتن دسگاه حدا گرف ویزیتم جدا گرف. آدم دلش نمیاد مریض بشه بخداانقد دکتر گرون شده . تاالان ی تو ...

والا بخدا خیلی سخت شده هزینه ها الان هزینه ی جلوگیری حدودا ۲ تومن در میاد اینجوری که میگید هزینه زایمان رو بگو که ۲۵ تومنه🤦🏼‍♀️

شما هم به ایودی تنها اکتفا نکن در کنارش ک.اندوم هم باشه بارداری خیلی هزینه بر تره🤭

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه جایی ک گرون میذاره هم پول وسایلمیخاد . اینجا ک رفتم اون دسگاهی ک باهاش رحم بازمیکنن خودش میده . ...

عه 

ولی دکتر من همه چیشو خودش خرید 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
والا بخدا خیلی سخت شده هزینه ها الان هزینه ی جلوگیری حدودا ۲ تومن در میاد اینجوری که میگید هزین ...

قبلا تایپک زدم احتمالا باردارم چیکارکنم بیفته چون مشکوک بود ازمایشم .ی بیشعوری برگش گف ی ورق قرص ده تومنه پیشم بود میزدم تو دهنش . ی دسگاه اینهمه هزینه داشت .قرص بخورم سه روز بیمارستانم انقد حالمو بدمیکنه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

عه  ولی دکتر من همه چیشو خودش خرید

آدمه لابد . دکتر خودم رف ی شهردیگه الان گیر این بیشعورا افتادم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

قبلا تایپک زدم احتمالا باردارم چیکارکنم بیفته چون مشکوک بود ازمایشم .ی بیشعوری برگش گف ی ورق قرص ده ...

چقد بدم میاد اینجوری میگن😑ادعای فهم و شعورشونم میشه

قرص اصلا خوب نیست کلی ادمو اذیت میکنه بهترین روش همین ایودی و کاندومه بی عارضه و ایمن

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

چقد بدم میاد اینجوری میگن😑ادعای فهم و شعورشونم میشه قرص اصلا خوب نیست کلی ادمو اذیت میکنه بهترین ر ...

کاندومم داشتیم باز ترسیدم . 

کاندومم داشتیم باز ترسیدم . 

چقد بحث استارترو به حاشیه بردیم🤭🤭🤭

ایشالا همیشه سالم و خوش و دنیا به کامتون باشه

چقد بحث استارترو به حاشیه بردیم🤭🤭🤭 ایشالا همیشه سالم و خوش و دنیا به کامتون باشه

همچنین عزیزم

مشکلت چیه فقد اینو بهت بگم احتمالش خیلی کمه اگ جای خصوصی بری گرونتره برو بیمارستان دولتی ای وی اف کن ...

شمامشکل نازایی داشتی من بخاطرجهش ژنتیکی دکتر ای وی اف پیشنهادداده ازهزینه هامیدونی

من دوبار انجام دادم نشد

بار اخر شکمم اب اورد دو شب بستری شدم

ولی بعضیا رو دیدم دو قلو باردار شدن انشالله قسمت شما هم بشه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
من دوبار انجام دادم نشد بار اخر شکمم اب اورد دو شب بستری شدم ولی بعضیا رو دیدم دو قلو باردار شدن ا ...

من یه سقط تو۱۶هفته داشتم یه دختر۵ ساله بخاطرمشکل قلبی فوت شد دکترپیشنهادای وی اف دادبخاطرجهش ژنتیکی

من یه سقط تو۱۶هفته داشتم یه دختر۵ ساله بخاطرمشکل قلبی فوت شد دکترپیشنهادای وی اف دادبخاطرجهش ژنتیکی

خدا بهت صبر بده عزیزم

انشالله برات خیر باشه و صاحب بچه ی صالح و سالم بشی

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍