2777
2789

من امروز آیودی گذاشتم. یکی گف ششصد میذارم یکیم پونصد .رفتم پونصدیه. ولی کلا دارو و دستکش و ویزیت تا هفصد درومد بایددوهفته دیگم برم سونو

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چهار بار انجام دادم نتیجه نگرفتم به کسایی هم که میخوان انجام بدم میگم اگه مشکل جزیی دارین انجام بدین چون مث رابطه طبیعیه

پارسال من انجام دادم ۱۲۰۰ شد

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

من چهار بار انجام دادم نتیجه نگرفتم به کسایی هم که میخوان انجام بدم میگم اگه مشکل جزیی دارین انجام ب ...

ما مشکل نداریم آخه.ولی نمیگیره.شما با چ روشی باردار شدی

....
من امروز آیودی گذاشتم. یکی گف ششصد میذارم یکیم پونصد .رفتم پونصدیه. ولی کلا دارو و دستکش و ویزیت تا ...

منم شنبه آیودی گذاشتم همش باهم ۸۰۰شد 

گفت بعد پریودی بعدیت سونو بده 

ولی اینی ک اسی گفته با آیودی فرق داره این یه روش درمان ناباروریه لقاح مصنوعی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
ما مشکل نداریم آخه.ولی نمیگیره.شما با چ روشی باردار شدی

من اخر ای وی اف کردم اگه مشکلی نداری ایشالا باردار میشی بزودی فقط یکم زمان میخواد

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

ای یو ای   بارداری

همون دسگاه دیگه برا پیشگیری

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

عه آیوآی؟ فک کردم آیودی گفتی😂😂😂😂شرمنده بخدا

آزمايشات همه اوكي بود؟ 

نزديكي رو شب أنجام بده كه تا صبح بخوابي و بلند نشي ( حداقل دو ساعت و نيم بخواب و دستشويي نرو) 

من هم تازه دكترمو عوض كردم و به من گفتن بعد نزديكي اينكارو كنم