2777
2789
منم شنبه آیودی گذاشتم همش باهم ۸۰۰شد  گفت بعد پریودی بعدیت سونو بده  ولی اینی ک اسی گفته ...

میدونم آیوآی چیه فقط کامل نخوندم فک کردم آیودی میگه😂😂😂خاااااک 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بزارین به درمان برسه  اگه نشد چی ؟ زمان و از دست  میده

منم منظورم با ای یو ای بود که جواب بگیره خودم ۶ سال تحت درمان بودم معتقدم درمان رو نباید ول کرد

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم آیوآی چیه فقط کامل نخوندم فک کردم آیودی میگه😂😂😂خاااااک 

😂😂خیلی رفتی توفاز آیودی همه چیو آیودی میبینی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
من امروز آیودی گذاشتم. یکی گف ششصد میذارم یکیم پونصد .رفتم پونصدیه. ولی کلا دارو و دستکش و ویزیت تا ...

پول دستکشم از مریض میگیرن🫤

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

نه عزیزم  یه روش  بارداریه تزریق اسپرم  به رحم

😂😂😂میدونم اشتباه خوندم بخدا.

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

ترفندشونه همون اول یه قیمت پایین تر از بقیه میدن میگی وای چ خوب بعد ک میری خورد خورد ازت قد همون گرونا میگیرن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
😂😂خیلی رفتی توفاز آیودی همه چیو آیودی میبینی

اره والا 😬

خودم خریدم . گفتن خودت بخر . ولی آیودی بود اسی آیوآی کفت .الان هی ریپلای میزنن😂

ترفندشونه همون اول یه قیمت پایین تر از بقیه میدن میگی وای چ خوب بعد ک میری خورد خورد ازت قد همون گرو ...

اره بخدا خودمم این بلا زیاد سرم اومده مخصوصا کلینیک های لیزر که پک بهداشتی و کوفت و زهر مار جدا جدا حساب میکنن هنوز بخوای حساب کنی از اونا ک قیمت بالاترن بیشترم میشه

اره بخدا خودمم این بلا زیاد سرم اومده مخصوصا کلینیک های لیزر که پک بهداشتی و کوفت و زهر مار جدا جدا ...

دقیقا👍

من دکترم از همون اول گفت با ویزیتو همه چی ۸۰۰دوستم گفت نههه گرون گفته دکتر من گفته ۵۰۰ ولی من به دکتر خودم اعتماد دارم فقط

آخر حساب کردیم برا اونم ۸۰۰ دراومده

خودم خریدم . گفتن خودت بخر . ولی آیودی بود اسی آیوآی کفت .الان هی ریپلای میزنن😂

اره من متوجه شدم اشتباه خوندین ولی خیلی جالبه بخدا دستکش بگی مریض بگیره🫤

روشون‌بشه چند وقت دیگه اون ابسلاین(چوبک بستنی) میگن بخر بیار😑

دقیقا👍 من دکترم از همون اول گفت با ویزیتو همه چی ۸۰۰دوستم گفت نههه گرون گفته دکتر من گفته ۵۰۰ ولی ...

اره بابا هیشکی تو این اوضاع کاری نمیکنه ضرر کنه فقط ترفند جذب مشتریه که خیلی ترفند زشتیه

اره من متوجه شدم اشتباه خوندین ولی خیلی جالبه بخدا دستکش بگی مریض بگیره🫤 روشون‌بشه چند وقت دیگه&nb ...

پول گذاشتن دسگاه حدا گرف ویزیتم جدا گرف. آدم دلش نمیاد مریض بشه بخداانقد دکتر گرون شده . تاالان ی تومن خرج کردم .دوهفته بعدم باید دوباره برم سونو بررسی کنه دسگاه سرجاشه یانه

ترفندشونه همون اول یه قیمت پایین تر از بقیه میدن میگی وای چ خوب بعد ک میری خورد خورد ازت قد همون گرو ...

اخه جایی ک گرون میذاره هم پول وسایلمیخاد . اینجا ک رفتم اون دسگاهی ک باهاش رحم بازمیکنن خودش میده . ولی جای گرون ک قبلا رفتم همونم خودم میخریدم