2777
2789
عنوان

خواهرا لطفا بیایید بگید مقصر کیه

172 بازدید | 40 پست

سلام 

من نامزدی هستم 

یه جاری دارم ۱۸سالشه نامزدم بیست و سه 

این دختره جلوی نامزد من با موی بلوند بلند و تاپ و اینا میگرده منم حساس شدم میگم زیاد نرو خونشون 

چون پدر و مادر نامزدم شهرستان هستند 

نامزدم خونه مجردی داره

بیایید چند تا چی دیگه هم بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من مشکلی نداره. الان تو خیابونم خیلیا دیگه حجاب ندارن. مردا چشمشون پاک باشه حله. اعتماد مهمه

اون که درست،  خیابونه رد میشه میره 

ولی ببخشید،  زیر یک سقف باهاش حرف بزنه هروز ببینه، این چیزا بیشتر ادمو تحت تاثیر قرار میده،  اسی نباید بزاره بره خونشون تنهایی

برا اون چیزی ک میخوام صلوات مهمونم میکنی 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
خبابونه فرق داره تا کسی که جلوته

اره منم میگم،  خیابونه رد میشه میره 

ولی جایی که تو یک خونه باشه،  هروز جلو چشمت.  بگو بخند این چیزا تحت تاثیر قرار میده،  اسی اصلا این موضوع رو بیخیال نشیاااا،  خودت چن سالته؟ 

بنظر من مشکلی نداره. الان تو خیابونم خیلیا دیگه حجاب ندارن. مردا چشمشون پاک باشه حله. اعتماد مهمه

خواهش میکنم این خزعبلات رو ن مطرح کنید ن پذیرا باشید ... ک عب نداره مهم چش شوهرته پیغمبر زاده ک نیستن  ... اصلا  حیاااای زنونه چی میشه حلالو حروم خدا چی !!! خیلی از مردا با دیدن همین چیزا زنای طفلکشونو‌ مورد قیاس قرار میدن .

اح

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼