2777
2789
عنوان

خواهرا لطفا بیایید بگید مقصر کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 40 پست
ما نمیتونیم تمام زنان اطرافمونو مجبور به حیا کنیم و نمیتونی هم شوهرتو زندانی کنی بگی نباید با برادرت ...

عزیزم  چرا نشه ؟؟ رفتار این خانوم مدل لباس پوشیدنش ب دور از عرفو عفافه .  شما شاید درک نکنی و عاملش یا مجرد بودنته یا اینکه خودتم اینچنینی بانو جان .اما داری میبینی ک عواقبش میشه اذاره روحی اسی طفلک . بعد کم کم میشه شکو بد گمانی .وبحثو .. بعدو بعدو بعد .....

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره نمی تونیم حق با شماست ولی خب ایشون طرف فامیل هست ما نمی شناسیم شاید شرایط یه جوری هست که اسی احس ...

ترو خدا پستی که توش پیغمبر بود باز بفرست من ندیدم

مثلا هفته یکبار پیام میده لباساتو بیار بشورم و بیا خونمون و ‌..

تتو واقعا الان وایسادی تاپیک بزنی.  من میرفتم یقه نامزدمو میگرفتم  اگ جای تو بودم.  الان جلوشو نگیری،  اینده ات خیلی خرابه

عزیزم  چرا نشه ؟؟ رفتار این خانوم مدل لباس پوشیدنش ب دور از عرفو عفافه .  شما شاید د ...

من هم متاهلم هم این چنین نیستم به هیچوجه.

تو جمعیم بودم که طرف اینطور باشه ولی تهش به این نتیجه رسیدم که اگه به شوهرم اعتماو دارم که دارم و اگه ندارم چرا باهاش ازدواج کردم. با حرص خوردن من اون خانم باحیا نمیشه و اتفاقیم براش نمیفته فقط خودم پیر میشم

بنفشه🍃

من هم متاهلم هم این چنین نیستم به هیچوجه. تو جمعیم بودم که طرف اینطور باشه ولی تهش به این نتیجه رسی ...

ببین تو از دید خودت داری میگی ن همسرت . من قبول دارم داشتن چشم پاک مردو . اما افسار شهوتو آلودگی مردا ب گناه سست تره . من بشخصه حسودم . دلم نمیخاد هیچ زنی از هم جنسای من خودشو مفت حراج نگاه هر مردی کنه . از اونورشم دلم نمیخاد شوهرم باهمچین زنی حتی روب رو شه ‌ . جز این باشه من ب احساس خودم ب زندگیمو همسرم شک باید بکنم چون تعصب داشتن روی همدیگه در حد اعتدال درسته ن این مدل بی تفاوت گونه تز گرفتنا .

ببین تو از دید خودت داری میگی ن همسرت . من قبول دارم داشتن چشم پاک مردو . اما افسار شهوتو آلودگی مرد ...

درست میفرمایین ولی خب اسی طرف جاریشه و طوری نیست که بتونه قطع رابطه کنه چون در هر صورت به واسطه برادرشوهرش رفت و آمد دارن. فقط میتونه کمترش کنه ولی در هر صورت جاریش تیپش همینه و مجبوره کمابیش ببینن همو

بنفشه🍃

درست میفرمایین ولی خب اسی طرف جاریشه و طوری نیست که بتونه قطع رابطه کنه چون در هر صورت به واسطه براد ...

می‌تونه مانع از رفت‌و‌آمد مکرر همسرش شه . از قدیم میگن مردان بی غیرت زنانی ب غایت بی حیارو خواهند داشت . حکایت برادرشوهره اِسیه . این طفلکم عوض لذت بردن و فک کردن ب آینده مشترکشون باید ذهنش درگیره لودگی جاری و سیب زمینی بودن برادرشوهره شه . 

می‌تونه مانع از رفت‌و‌آمد مکرر همسرش شه . از قدیم میگن مردان بی غیرت زنانی ب غایت بی حیارو خواهند دا ...

آره میتونه کمش کنه ولی قطع رابطه فک نمیکنم.

اینجور زنا خودشونم مریضن. نمیدونم من تو باشگاهم همه خانمن تاپ میپوشم حس میکنم لختم.

بنفشه🍃