امشب شوهرم مست مست آوند باموتور شدید زمین خورده بود و موتور داغون شده بود و مدام حالت تهوع داشت و حالش بهم میخورد شام نخورد.شما باشی با رفقایی که ولش نمیکنن چکار میکنین!؟دلم میخاد سرفوش بکشم بهشونکه ول کن نیستند .به نظرتون ه پدرشوهرم و مادرشوهرم بگم .از یه طرف نمیخام آب وم بره از طرفی میخام یکم چیزش بگن.شاید به خودش بیاد
از عوارض بدش بگو هیچ وخ نگو نخور نخور اون لج میکنه اینطوری فقط بشین و از عوارض بدش غیر مستقیم بگو توی گوگل سرچ کن بگو فلانی خوردی اینطوری شده . راست میگم بخدا من خدم به عنوان کسی ک میخوردم و در نهایت اووردوز کردم معدم خیلی داغون شد و حافظمم خیلی ضعیفه من خیلی بی احتیاطی کردم ت این مورد
کاربر ابن کم برادر ابن زیاد هستم🖤اگه از کامنتم خوشت اومد لایک نکن لطفا اعلانم پر میشه دوست عزیزم🙏
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻