2777
2789
عنوان

کسی گل یوکا داره

357 بازدید | 9 پست

یه گل یوکا که کسی برام زده تو گلدون یعنی دوتا تو یه گلدون بوده کوچیکه را برام زده بعد شرایطش اونجا تو سوله بوده هوا داشته الان تو خونه آوردم یک هفتس برگای پایین داره زرد میشه علتش چیه بخاطر عوض شدن گلدون یا جا طبیعیه چند روز اینجور باشه تو عکسای نت میبینم همه سرش برگه پایینا تنه مال من از پایین برگ هست کسی داره می‌دونه چه شرایطی تو خونه میخاد

عزیزم درختچه یوکا برای فضای بیرون خونه و محیط بازه مامانم داره توی حیاط کاشته رشد خوبی هم داره ولی توی خونه همه برگاش از بین می‌ره گلت خراب میشه 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

یوکا تهویه خوب میخواد گلم نزدیک پنجره پر نور باشه که حالا پنجره هم یکم در طول روز باز بکنی تهویه باشه

خاک باید حداقل دو سه سانت زیرش خشک بشه بعد آب بدید

خیلی زود درگیر کنه میشه مخصوصا کنه اریوفیت که باید تهویه و آبیاری رو حتما دقت بکنی

گلم

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یوکا تهویه خوب میخواد گلم نزدیک پنجره پر نور باشه که حالا پنجره هم یکم در طول روز باز بکنی تهویه باش ...

نور پشت شیشه هست ولی پرده داره خونه شمالی نور میگیره تهویه در بالکن را روزی یکی دو ساعت باز میزارم. واسه افتش چکار کنم

نور پشت شیشه هست ولی پرده داره خونه شمالی نور میگیره تهویه در بالکن را روزی یکی دو ساعت باز میزارم. ...

اگه آبیاری منظم باشه و تهدیه باشه آفت نمیگیره ولی اگه یکبار دیدی روی برگش سفید شده بدون آفت هستش 

باید سریع سم پاشی بشه 

از گلخونه بگیر سم رو گلم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم