2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قنادم عزیزم .

باید پشت سر هم‌تمرین کنید تا یاد بگیرید .

نونش . طعم سازی . کیفیت کار 

خامه کشی

رنگ دراوردن . و خیلی چیزای دیگه ...

نمونه کار باید زیاد بزنید . ولی در کل الان هزینه ها خیلی بالا رفته . تخم مرغ . خامه . جوریه که کل مواد در میاد ۳۰۰ تا ۴۰۰ تومن . بعدش باید سود خودتو بگیری حدودا ۲۰۰ و اینا ...

ولی اگه شهر بزرگی دارید خوبه این کار ادامه بدین

ن بابا کمتر در میاد  من بخام یاد بگیرم خیلی طول میکشه؟

وارد کار بشید متوجه میشید عزیزم قیمتا چقدر فضایی هست .

منکه جایی نرفتم هزینه کنم ، خودم یاد گرفتم 

بخوای تمام تکنیکا یاد بگیری کاملا و زرنگ بشی چند ماهی طول میکشه ...

البته من چون هم توی کیک خانگی بودم با کافیشاپی حدودت ۱ سال طول کشید تا رسپی های خودمو در بیارم و طعم سازی کنم‌ .

عزیزم شما من رو راهنمایی میکنید،،، کیک خیس میخام فقط نصف لیوان شیر دارم،،، راهی داره؟ 

اگه شیر میخواید به مواد کیک بزنید که بره داخل فر بستگی داره به اینکه چقدر تخم مرغ زده باشید . چون اصولا همیشه ۱ لیوان میبره شیر 

ولی اگه میخواید شیر و پودر کاکائو قاطی کنید که بعد پخت کیک بریزید روی کیک نسبتا براش مناسبه 

ولی در کل کمههههه شیرت باید بیشتر باشه 😄

اگه شیر میخواید به مواد کیک بزنید که بره داخل فر بستگی داره به اینکه چقدر تخم مرغ زده باشید . چون اص ...

ببخشید گلم من میخوام کیک خامه یاد بگیرم واسه ۲ میلیون اموزش میدن با مدرک میگن هرجا اشکال داشنین میایید اینجا یعنی سخته؟