2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

| مشاهده متن کامل بحث + 1749 بازدید | 27 پست
خیلی پرو اگه جوابشو بدم بدتر میکنه.۲ روز پیش میگم این چه طرز حرف زدن جلو خانوادت بابا زشت مگه بردتم ...

وقتی حالش خوبه با روی خوش بگو من جواب دادن بلدم ولی دارم حرکت حفظ میکنم .

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من نمی‌رم ، اون بره خونه مادرش من نمی‌رم ، بعدشم کاری کردم خونه خودمون حالش بهتر باشه ، کم‌کم طی ...

چه خوب چی کار کردی من ۵ سال ازدواج کردم نمیتونم بلد نیستم از پسش بر نمیام

خسته ترینم
چه خوب چی کار کردی من ۵ سال ازدواج کردم نمیتونم بلد نیستم از پسش بر نمیام

وقتی حالش بده کسی نباید باهاش حرف بزنه ، اونجا که می‌ره همش روی‌مخش میرن،‌اینجا یکم‌اعصابش راحت تره

وقتی حالش خوبه با روی خوش بگو من جواب دادن بلدم ولی دارم حرکت حفظ میکنم .

دیشب خواهرش به من میگه عید میری موهات و مش کنی گفتم آخه شوهرم جلو همه میگه پولم کجا بود لازم نکرده بری بعد یهو مادرش گفت منم باید برم رنگ کنم موهامو به مادرش میگه نوکر تو و خواهرمم هستم پول میدم برید رنگ کنید وای من داشتم منفجر میشدم 

خسته ترینم
خبر مرگش خیلی اذیتم میکنه خیلی

خب بگو یا بیا بریم مشاوره مشکلاتمونو حل کنیم یا من میزارم میرم ک تو با خانوادت راحت باشی خستم بخدا

بگو اگر من مثل تو وابسته ی خانوادم بودم و همه خبرای مربوط به تورو میذاشتم کف دست فک و فامیلم منو میکشتی 

خب بگو یا بیا بریم مشاوره مشکلاتمونو حل کنیم یا من میزارم میرم ک تو با خانوادت راحت باشی خستم بخدا ...

زندگیم بهم ریخته شده به خدا همه چیز و به خانوادش گزارش میده جلو جمع به مادرش میگه من به زنم انقد خرجی میدم یه عالم برای خودش پول پس انداز کرده پولای من و همه رو میگیره ازم

خسته ترینم
زندگیم بهم ریخته شده به خدا همه چیز و به خانوادش گزارش میده جلو جمع به مادرش میگه من به زنم انقد خرج ...

این بشر رو فقط باید با سیاست درستش کنی ، ببین بزن به در مظلومیت ، اصلا خاله زنک بازی درنیار و یجوری باش که انگار غیر از اون کسی رو نداری ، خواسته هات رو بهش بگو با سیاست باش.

واقعا چه قدر شوهرهای بچه ننه منفور حال بهم زن هستند مخصوصا  نصف بیشتر  دمده هستند اه اه خاله زنک دیوانه خرافاتی درست مثل سلیطه هایی که متاهل هستند حالیش نیست متاهل نه مابقی عشق شوهرن درکل حالم هرچی از خاله زنک بهم می خوره چه پیر چه دختر مخصوصا  چادری سالمند یا پیرزن های قدیمی اه اه 🖕🖕🔥🔥🔥 کلا کوته فکر ابله خرفت یا تنبل کودن پخمه