2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه

1750 بازدید | 27 پست

حالم خیلی بد شوهرم خیلی به خانوادش وابستس.خیلی خستم کرده همه حرفای خونمون و میره به مادر و خواهرش میگه هیچ چیز پنهانی نداریم همش جلو خانوادش من و ضایع میکنه با من بد حرف میزنه.هرچی مادرش بگه میگه چشم ولی اصلا به حرف من گوش نمیده 

خسته ترینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیر قابل تحملهههه😐😐

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
بچه ها براي رفع دعا چيكار كنم مادر شوهرم دعا كرده حسوميكنم يا تو خونم گذاشته نميدونم شوهرم اصن تغيير ...

بلدیم ولی دنبال دعانویس نرو ، درخواست بده بهت بگم 

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃
درکت میکنم،شوهر بچه ننه و بی درک و وابسته آدمو از زندگی و عشق و زناشویی متنفز میکنه،بخدا درکت میکنم ...

خیلی خستم اصلا هیچ انگیزه ای برای ادامه زندگی ندارم دلم میخواد بمیرم.هر دفعه پیش خانوادش من و ضایع میکنه غرورمو شخصیتمو خرد میکنه توروخدا بگو چی کار کنم 

خسته ترینم
چجوري كم كردي

خونشون روبرومه. هرروز اونجا میرفتیم، حتی شده به بهونه بچه ها ، دیگه نمیرم ، حتی خونشون چای نمی‌خوردم ، کارها و تصمیمام ‌‌‌‌‌‌رو‌هم‌ به شو‌هر نمی‌گفتم . 

خیلی خستم اصلا هیچ انگیزه ای برای ادامه زندگی ندارم دلم میخواد بمیرم.هر دفعه پیش خانوادش من و ضایع م ...

یکی دوبار مودبانه جواب بده ، دوبار توی خونه بگو ببین می‌تونستم اونجا جوابتو بدم ، حواستو جمع کن منم صبری دارم

یکی دوبار مودبانه جواب بده ، دوبار توی خونه بگو ببین می‌تونستم اونجا جوابتو بدم ، حواستو جمع کن منم ...

خیلی پرو اگه جوابشو بدم بدتر میکنه.۲ روز پیش میگم این چه طرز حرف زدن جلو خانوادت بابا زشت مگه بردتم گفت باشه باز دوبار دیشب پیش اونا اگه بدونی چی کار کرد یعنی دلم میخواست بیام خودمو بکشم

خسته ترینم
چه جوری مگه میشه اینا هر روز خونه ننشونن.

خب من نمی‌رم ، اون بره خونه مادرش من نمی‌رم ، بعدشم کاری کردم خونه خودمون حالش بهتر باشه ، کم‌کم طی ۶ سال الان تازه فهمیده اینجا راحت تره و اکثرا خونه ست و خونه مامانش نمیره