حالم خیلی بد شوهرم خیلی به خانوادش وابستس.خیلی خستم کرده همه حرفای خونمون و میره به مادر و خواهرش میگه هیچ چیز پنهانی نداریم همش جلو خانوادش من و ضایع میکنه با من بد حرف میزنه.هرچی مادرش بگه میگه چشم ولی اصلا به حرف من گوش نمیده
وقتی حالش خوبه با روی خوش بگو من جواب دادن بلدم ولی دارم حرکت حفظ میکنم .
دیشب خواهرش به من میگه عید میری موهات و مش کنی گفتم آخه شوهرم جلو همه میگه پولم کجا بود لازم نکرده بری بعد یهو مادرش گفت منم باید برم رنگ کنم موهامو به مادرش میگه نوکر تو و خواهرمم هستم پول میدم برید رنگ کنید وای من داشتم منفجر میشدم
خب بگو یا بیا بریم مشاوره مشکلاتمونو حل کنیم یا من میزارم میرم ک تو با خانوادت راحت باشی خستم بخدا ...
زندگیم بهم ریخته شده به خدا همه چیز و به خانوادش گزارش میده جلو جمع به مادرش میگه من به زنم انقد خرجی میدم یه عالم برای خودش پول پس انداز کرده پولای من و همه رو میگیره ازم
زندگیم بهم ریخته شده به خدا همه چیز و به خانوادش گزارش میده جلو جمع به مادرش میگه من به زنم انقد خرج ...
این بشر رو فقط باید با سیاست درستش کنی ، ببین بزن به در مظلومیت ، اصلا خاله زنک بازی درنیار و یجوری باش که انگار غیر از اون کسی رو نداری ، خواسته هات رو بهش بگو با سیاست باش.
واقعا چه قدر شوهرهای بچه ننه منفور حال بهم زن هستند مخصوصا نصف بیشتر دمده هستند اه اه خاله زنک دیوانه خرافاتی درست مثل سلیطه هایی که متاهل هستند حالیش نیست متاهل نه مابقی عشق شوهرن درکل حالم هرچی از خاله زنک بهم می خوره چه پیر چه دختر مخصوصا چادری سالمند یا پیرزن های قدیمی اه اه 🖕🖕🔥🔥🔥 کلا کوته فکر ابله خرفت یا تنبل کودن پخمه