2777
2789

زنگ بزن به یه کلید ساز شما شاغلی پس سنت برای اقدام قانونی کاملا مناسبه چه دلیلی داره اجازه بدی مادرت دروروت قفل کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

دلیلش ؟

عمروعاص به ابوموسی اشعری گفت:نه تو رای بده نه من!ابوموسی فریب خورد و رای نداد و عمروعاص حکمیت را با رای خود به نفع معاویه تمام کرد.                                                                                                                                 مراقب عمروعاص ها باشیم!!!!!!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم تاپیک قبلت رو خوندم در مورد محل کارت.مادرت هم بهم همین دلایل مخالف بری سرکار ؟؟ تاجاییکه من میدونم مادر جونش بچشه حتما غصه تو میخوره🥲

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
سلام عزیزم تاپیک قبلت رو خوندم در مورد محل کارت.مادرت هم بهم همین دلایل مخالف بری سرکار ؟؟ تاجاییکه ...

نه. مامانم همیشه تبعیض قائل میشه بین من بقیه بچه هاش همیشه کتکم زده بی دلیل

من براش گل می‌خریدم سر چیزای مسخره همیشه ازش عذرخواهی میکردم . خستم ! 

دلیلش ؟

نمی‌دونم نمی‌دونم واقعا این زن دیوونست 

خستم کرد 

چند روز پیش بهم میگفت خوبه که کار می‌کنی خرجت رو بلند کردی در صورتی که من اصلا خرج نداشتم 

نه بیرون میرم با دوستام نه لباس خریدم امسال نه کفش خریدم 

هیچچچچی از لباسای خواهرام می‌پوشم 

آلان نمیزاره برم 

خستم کردن روحم داره میمیره 

زنگ بزن به یه کلید ساز شما شاغلی پس سنت برای اقدام قانونی کاملا مناسبه چه دلیلی داره اجازه بدی مادرت ...

کاش واقعا همه چی اینقدر ساده بود من اگر برم بیرون جایی ندارم که بعد سر کار بمونم 

حتما راهم نمی‌ده 

آبرومون رو تو کل ساختمون می‌بره 

گفتم میرم سرکار نمیزارم دیگه چیزی تو دلم بمونه که این شد 

هر راهی رو می‌سازم همیشه خرابش می‌کنه 

قبلا هم نویسنده بودم کارم داشت می‌گرفت ازم گوشیم رو میگرغتن 

رفتم تو یوتیوب بافتن عروسک یاد بگیرم تا پول در بیارم ی دوتا قلاب برام خرید سرمایه نداشتم برای خودم کاموا بخرم 

کاش واقعا همه چی اینقدر ساده بود من اگر برم بیرون جایی ندارم که بعد سر کار بمونم  حتما راهم نم ...

عجب مادر سمی بی ادبیه اه 

خدا کمکت کنه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

کاش واقعا همه چی اینقدر ساده بود من اگر برم بیرون جایی ندارم که بعد سر کار بمونم  حتما راهم نم ...

عزیزم بعضی راهکارها به قولی تو فیلما هم قفله مگه میشه زنگ بزنی کلید ساز😄😄

ببین عزیزدلم من که تو زندگیتون نیستم بخوام خودت یا مادرت رو قضاوت کنم.قضاوت به این سادگی و راحتی صرف یه تاپیک نمیشه.حتما مسائل دیگه ای بینتون هست با چند تا جمله و پیام نمیشه پی به عمق مسائلتون برد.یه مشاوره حضوری وقت بگیر و برو.ضمن اینکه مدارا کردن هم یک اصل مهم تو زندگی هست.الان که منزل مادری یک روز باید با همسر و خانواده و فامیلش مسائلی رو تجربه کنی.زرنگ باش مدبر باش.مسائلت رو حل کن.راهکار پیدا کن.زندگی بلد باش.

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫