2777
2789
عنوان

بچه ها با صد میلیون میشه جهاز خرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 59 پست
کرجم اصلا نمیدونم از چیا شروع کنم  چجوری بخرم خخخ

فردا صبح زود برو تو آشپزخونه خودکار و کاغذ بردار بنویس مثلا سرویس آرکوپال سه سری قاشق و چنگال دو سری و... من خودم چهار سال پیش چینی نخریدم به جاش آرکوپال برداشتم چون نخواستم به پدرم فشار بیاد . وسایل برقی رو بنویس در کابینت رو باز کن ضروریات رو بنویس اگه دیدی واقعا لازمه بخر اگه نه اصلا اضافی جمع نکن دور خودت . 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃

اسی ماهی دو تومن چی بود خدایی ک نتونی؟ وام خودتو شوهرت هشمو باید بدین ب جهیزیه ینی چی ک شوهرت ۲۰۰ شو ورداشته واسه خودش😐

خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر ویترینی بگیر ک ب چشم بیاری، لوازم برقی در حد ی ۳ کاره و چرخ گوشت ، ۳ دست آکروپال برا مهمون ۳ دست قاشق چنگال و کفگیر ملاقش. ی سرویس پذیرایی  و ی دست ملامین سر دستی با ی دست قاشق ارزون برا سر دست و ۳ دست چاقو چنگال برا پذیرایی ، دوتا سینی شیک ۳ دست لیوان مهمون با ۴ تا  قندونش، دو دست لیوانم سر دستی ، ی سرویس قابلمه روحی ، ی سرویسم دوست داشتی چدن . ی سرویسم آبکش لگن استیل بخر حتما حالا این ریز ریزاش نگیر از هر کدوم دوتا متوسط بزرگ . میمونه سرویس پلاستیک فرچه و لگن جا شامپو و جا صابون برا حمام توالت و فرچه و سطل آشغال برا حمام و سرویس و آسپزخونه ی دست جا حبوبات و جا ادویه . سفره . ی ست دمکنی پیشبند . قوری کتری سماوری ب هیچ عنوان نگیر یا کلا چایی ساز یا سماور بردار ، ی دو تیکه ام مجسمه ۶ تا پتو  ۶ تا بالشت دوتا پتو ژله ای ، تشک اگه خواستی بزار حجم رختخوابت میبره بالا . دیگه پرده ها میمونن ک اونم اگه مستاجری ی چیز معمولی بخر چون هعی باید جا ب جا بشی. خوشبخت بشی.من با کمتر از ۱۰۰ تومن جهاز گرفتم زندگی شروع کردم شکر خدا الان همه چی دارم و خوشبختم 

چ خوب با مارک خوب خریدی یا معمولی ک شد ۱۲۰

زیاد درگیر مارکش نبودم بیشتر ست بودنشون برام مهم بود. یخچال دیپوینت برداشتم تلویزیون اسنوا لباسشویی جی پلاس .بقیشونم بوش و تفال و ایناس

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼
اسی ماهی دو تومن چی بود خدایی ک نتونی؟ وام خودتو شوهرت هشمو باید بدین ب جهیزیه ینی چی ک شوهرت ۲۰۰ شو ...

مگه ۳۰۰ تومن ماهی دوتومنه قسطش بیشتر میشه 

اونم میخواد با وام خودش و من سرمایه گذاری کنه این بیشتر به دردمون میخوره

فردا صبح زود برو تو آشپزخونه خودکار و کاغذ بردار بنویس مثلا سرویس آرکوپال سه سری قاشق و چنگال دو سری ...

بنظر منم ارکوپال بیشتر به درد میخوره تا چینی واسه مهمونی و استفاده ازش 

مگه ۳۰۰ تومن ماهی دوتومنه قسطش بیشتر میشه  اونم میخواد با وام خودش و من سرمایه گذاری کنه این ب ...

اره بابا ن بیشتر نیست 

خب سرمایه گذاری کنید خوبه 

خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘
اره بالای ۲۵ سال نفری 300 زیر بیست و پنج نفری ۳۶۰

انشالله خوشبخت بشین عزیزم

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

ممنون دلگرمم کردی

به خدا توکل کن، خدا بزرگه مطمئنم درست میشه خوب میشه قشنگ میشه 🥹🫂❤️

جورینجو | Jorinjo . با مناسب‌ترین قیمت و بهترین کیفیت پاهاتو گرم کن 🥹💜.   کلییی جوراب قشنگ اینجاست. بذار پاهات انتخاب کنن 🌈  ارسال به کل کشور داریم .
بیشتر ویترینی بگیر ک ب چشم بیاری، لوازم برقی در حد ی ۳ کاره و چرخ گوشت ، ۳ دست آکروپال برا مهمون ۳ د ...

ممنون ک وقت گذاشتی واجبارو برام نوشتی عزیزم چشم همین کارو میکنم مرسی از راهنماییت😘😘

بنظر منم ارکوپال بیشتر به درد میخوره تا چینی واسه مهمونی و استفاده ازش 

اره سبک تره بشکنه هم آدم زورش نمیاد خیلی😂 من واسه سر دستی خودمون یه دست ملامین برداشتم آرکوپال واسه مهمونی . هرچیزی که برداشتی مثلا قاشق چنگال چاقو لیوان فنجون همه رو یه دست ارزون هم ازش بردار واسه خودتون و ایشالا بعدا بچتون 

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃