2777
2789
عنوان

بچه ها با صد میلیون میشه جهاز خرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 59 پست
قصدم اینه فقد چیزای واجب و اصلی رو بخرم 

همین هم درسته 

بعد ها تکمیل می‌کنی 

اصلا وسیله غیر ضروری نخر 

من بعد از پانزده سال زندگی هنوز فقط یک سریس قابلمه دارم

دور خودت رو شلوغ نکن اصلا 

چهارتا تیکه واجب رو بخر 

به سلامتی و دل خوش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واجب خيلي واجب ها رو هم نميتوني بخري

تلوزيون-لباسشويي -يخچال-اجاق گاز-جاروبرقي-فرش-پرده-قابلمه كاسه بشقاب قاشق چنگال و ريزه ميزه هاي آشپزخونه

رخت خواب و نخت خواب-ساعت ديواري-مبل 

اينا واجب اند واجباتن حساب كن خودت ديگه

نميشه خريد

من پارسال اومدم خونه خودم از سال۴۰۱شروع کردم تیکه تیکه خریدن وسایل اخرشم موقع جهازبرون همه رو جمع زدیم با تلویزیون و فرش و لباسشویی و یخچال و اجاق گاز خلاصه همه وسایل شد۱۲۰تومن

اینا آدمن😊تو فرشته باش 👼
واجب خيلي واجب ها رو هم نميتوني بخري تلوزيون-لباسشويي -يخچال-اجاق گاز-جاروبرقي-فرش-پرده-قابلمه كاسه ...

همه اینارو پای من نزدن ک وسایل بزرگ و چوبی رو زدن به پای پسر رختخواب و خرده ریز وسایل اشپز خونه پای من 

من همینجا تو یه تاپیکی دیدم که خانومه میگفت مشهد خیلی قیمتاش مناسب تره ، چوب و ۵ تیکه بزرگا هم که آقا داماد میگی ه پس نگران نباش با ۱۰۰ جمع میشه ضروریا. فقط بشین از تو خونه‌ی خودتون لیست چیزای ضروری و به درد بخور بنویس بعد برو خرید 

راستی جورابای مردونه‌ی ۳۰ تومنی و زیر قوزکی ۲۵ تومنی داره همه طرح و رنگ، دوست داشتید حمایت کنید از جشنواره‌ی ۵۰ روز تا عید جورینجو 💜🫂

تاپیک یکی مونده به آخرم عکس کارارو گذاشتم بقیه رو هم میزارم.😍🔥

جورینجو | Jorinjo . با مناسب‌ترین قیمت و بهترین کیفیت پاهاتو گرم کن 🥹💜.   کلییی جوراب قشنگ اینجاست. بذار پاهات انتخاب کنن 🌈  ارسال به کل کشور داریم .