2777
2789
عنوان

بچه ها با صد میلیون میشه جهاز خرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد تو انرژی مثبتی انشاالله هرچی ک از خدا میخوای بهت بده🌹♥

انشالله ✨ 

دعا میکنم کنار مرد زندگیت خوشبخت ترین باشی و دلت همیشه بخنده.

راستی اگه برای آقا دوماد جوراب خپاستی یه سر به کارای من بزن. کیفیت کارام خیلی خیلی خوبه ، قیمتارو پایین گذاشتیم چون تازه اول کارمونو دقیقا امروز اولین روزه .

اگه کار شیک تر هم بخوای کارای کلاسیک داریم خیلیییی نازههه من اگه آقا بودم برا خودم بر میداشتم عاشقششون شدم 🥲 

زیر قوزکی هم داریم که اسپرت تو جشنواره‌ای ۲۵ جفتی.

مردونه ها ۳۰ 

مردونه‌ی کلاسیک ۶۰ 

جورینجو | Jorinjo . با مناسب‌ترین قیمت و بهترین کیفیت پاهاتو گرم کن 🥹💜.   کلییی جوراب قشنگ اینجاست. بذار پاهات انتخاب کنن 🌈  ارسال به کل کشور داریم .

اره عزیزم میتونی چیزای واجبو بخری انشالله رفتی خونه خودت خورده ریزه هارو بعد میگیری یواش یواش لیست کن ببین چ‌چیزایی میخوای بخر گروناشم نخر از چند جا قیمت بگیر از عمده فروشی ها بخر . 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
 حتما یه سر به تاپیکت میزنم

خوشحال میشم کمک کنم تا لبخند عزیزارین کس زندگیتو  ببینی 🥹❤️

جورینجو | Jorinjo . با مناسب‌ترین قیمت و بهترین کیفیت پاهاتو گرم کن 🥹💜.   کلییی جوراب قشنگ اینجاست. بذار پاهات انتخاب کنن 🌈  ارسال به کل کشور داریم .
اخه وسایل بزرگ و چوبی رو زدن به پای پسره بیشتر وسیله اشپز خونه و خرده ریز پای من

ببین بشین لیست بنویس طبق اون بخر شاید صد تومن پول زیادی نباشه ولی کم هم نیست 

وقتی کسی ۵۰ میده فقط بابت یه سرویس ظرف اره کم میاره 

ولی شما حساب شده خرید کن 

میخوای لیست بهت بدم ؟

یه ۱۲ نفره چینی بگیر ایرانی مارک زرین قیمتش ۷ تومنه 

مگه بیشتر از ۱۲ کسی میاد خونت 

یه دست آرکوپال بگیر برای دم دست ۹۰۰ تومنه قیمتش حدودی 

یه دست لیوان چایخوری بگیر برای دم دستت  . یه دونه هم قندون .

سینی پذیرایی ۲ تا بخر . 

قابلمه یه سرویس بگیر کارتو راه میندازه بعد ها کم آوردی اضافه کن 

رخت خواب لازم نیست هزار دست بخری مگه چند نفر خواب میان تو خونت . ۴ تا پتو بگیر . ۴ تا تشک .۶ تا هم بالشت . پتو مسافرتی هم ۳ تا بگیر .میمونه ملافه رختخواب که میری پارچه فروشی می‌خری و میدوزی .

آبکش و لگن نمی‌خواد سرویس بخری برو استیل فروشی ۳ سایز استاندارد که خیلی استفاده میشه از هر کدوم بردار مثلا کوچک بزرگ متوسط . بعد ها تو زندگی کم آوردی اضافه کن.

یه سرویس دم کنی آشپزخونه میخوای که همه جا دارن بخر یه بسته ۶ تابی هم دستمال آشپزخونه بگیر نیاز میشه 

دوتا سینی حالا یا استیل یا ملامین برای دم دستت مثلا پیاز و سیب زمینی پوست بکنی اونم تو سایز متوسط بگیر 

کتری و قوری میخوای . رنده ۱ عدد بخر . گوشت کوب . 

سرویس چاقو بیخود پول نده برو دوتا کارد خوب و تیز بگیر با چاقوی متوسط آشپزخونه . قیچی مرغ هم جداگانه بخر قیمتش مناسب تر درمیاد . سرویس قاشق چنگال پذیرایی میخوای . یه دست هم قاشق و چنگال برای دو دستت بگیر اگه دوست داشتی .

یه همه کاره برقی بخر برای آشپزخونه . 

ببین خونه خودتون رو نگاه کن وسایل صروریتون چیه که استفاده زیاده همونو بخر 

انشالله با دل خوش بخری و بری زیر سقف و سفید بخت بشی برای منم دعا کن مشکلی که پیش افتاده حل بشه 

و اینکه به عشقم به خیر و خوشی برسم 

منم بیفتم دنبال خرید جهیزیه انشالله 😂