2777
2789
عنوان

چی بگممم؟

103 بازدید | 12 پست

سیگار میکشه (حس میکنم خودشم دوست داره ترک کنه) میخوام بگم چون سیگار میکشی دوست ندارم باهات بیشتر اشنا بشم و رفت و امد کنم از ادمای سیگاری خوشم نمیاد ... ولی چطوری بگم که بهش بر نخوره و یکم ترغیب بشه واسه ترکش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقه من قلیون میکشید به گفتم خوشم نمیاد دیگه کلا ترک کرد 

ولی خب چ فایده دوستم ندازه

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃‏ما مرده ایم، با گلوله های بیشماری که در تنهای دیگری خورد🖤دارای اخطار قرمز فقط چون بعضی ها توانایی شنیدن حرف حقیقت رو ندارند🙂

آدمای سیگاری مگه چشونه ؟! شوهر من سیگاریه ولی اخلاقش خیلی خوب و مهربونه فقط مشکلش سیگاری بودنشه ،لطفا آدم ها رو قضاوت نکن ،یادت باشه که سیگار اعتیاد میاره و هیچ فرد سیگاری دوست نداره که بکشه ،ترک کردنش هم خیلی سخته و خودش باید تصمیم بگیره و اراده کنه

اول اینکه تو یه تنه نمیتونی تغییرش بدی مگر اینکه خودش بخواد تغییر کنه که ترک کنه بعدشم بگو من شدید ...

من اصلا نمیخوام بخاطر من تغییر کنه که بعدا منتشو بذاره 

همشم میگه توی زندگی فقط خود ادم مهمه بقییه مهم نیستن و اینا فکر نکنم بخاطر یکی دیگه ترک کنه 

فقط میخوام بگم بهش بیینم چند چنده ...

بخاطر تو ترک کرد بعد دوست نداره؟

اون ماله اون زمان بود الان تغییر کرده البته ک هنوزم قلیون نمیکشه

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃‏ما مرده ایم، با گلوله های بیشماری که در تنهای دیگری خورد🖤دارای اخطار قرمز فقط چون بعضی ها توانایی شنیدن حرف حقیقت رو ندارند🙂

آدمای سیگاری مگه چشونه ؟! شوهر من سیگاریه ولی اخلاقش خیلی خوب و مهربونه فقط مشکلش سیگاری بودنشه ،لطف ...

هیچی شون نیست ولی من خوشم نمیاد طرفم سیگار بکشه خودمم به شدت بدم میاد از بوشو اینا 

که فکر نکنم تغییر کنه ... اگه هم کسی بخواد بخاطر من تغییر کنه من نمیخوام

کاش حداقل این اخلاق داشت اخلاقم نداره🤣 

هیچی شون نیست ولی من خوشم نمیاد طرفم سیگار بکشه خودمم به شدت بدم میاد از بوشو اینا  که فکر نکن ...

پس اگه اخلاق هم نداره باهاش زود کات کن ،با آدم بی اخلاق اصلا نمیشه زندگی کرد.