سیگار میکشه (حس میکنم خودشم دوست داره ترک کنه) میخوام بگم چون سیگار میکشی دوست ندارم باهات بیشتر اشنا بشم و رفت و امد کنم از ادمای سیگاری خوشم نمیاد ... ولی چطوری بگم که بهش بر نخوره و یکم ترغیب بشه واسه ترکش؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عشقه من قلیون میکشید به گفتم خوشم نمیاد دیگه کلا ترک کرد
ولی خب چ فایده دوستم ندازه
چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃ما مرده ایم، با گلوله های بیشماری که در تنهای دیگری خورد🖤دارای اخطار قرمز فقط چون بعضی ها توانایی شنیدن حرف حقیقت رو ندارند🙂
آدمای سیگاری مگه چشونه ؟! شوهر من سیگاریه ولی اخلاقش خیلی خوب و مهربونه فقط مشکلش سیگاری بودنشه ،لطفا آدم ها رو قضاوت نکن ،یادت باشه که سیگار اعتیاد میاره و هیچ فرد سیگاری دوست نداره که بکشه ،ترک کردنش هم خیلی سخته و خودش باید تصمیم بگیره و اراده کنه
اون ماله اون زمان بود الان تغییر کرده البته ک هنوزم قلیون نمیکشه
چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ این حجم از غم حق ما نیست. من معترضم به جوانی که نکردم🙃ما مرده ایم، با گلوله های بیشماری که در تنهای دیگری خورد🖤دارای اخطار قرمز فقط چون بعضی ها توانایی شنیدن حرف حقیقت رو ندارند🙂