2777
2789

فقط سه تا بچه دارم   سپردمشون. بخدا  یک وقتی بود  از مرگ  وحشت داشتم  الان  آرزوشو میکنم  ببینید دیگه چقد ر  زندگی به  کجا کشونده منو  وقتی کوچیک  بودم  مریض  گه میشدم  

می‌گفتنم بابا من از آمپول میترسم  بگو شربت بنویسه  الان 

چوب داراهم برام چیزی نیست  به چی دیگه دلم خوش باشه 

خداااا

مردی که سه تا یچه داره انقدر گرفتار هست که تو نینی سایت عضو نباشه .باورم نشد اصلا

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی بیشتر میگذره،بیشتر میبینم ک ادما حالشون بد تر میشه،قبلنا شاید با ارزو و نذر ادما به مراد دلشون میرسیدن ولی جدیدا مثل اینکه دیگه هیچ چیزی هم تاثیری نداره

بخدا خودمم دیگه خسته شدم کاش زودتر بمیریم

خب چرا توی هیچکدوم از تاپیک هات نمیگی چرا خانومت قهر کرده ؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"

منم خیلی خسته شدم 

مجردم دلم ماشین میخواد بابام نمیگیره یدونه ماشین ندارم😔😔😔۲۳ سالم تک فرزندم

دلم میخواد سفر خارجه برم نمیشه

خاستگار خوب بیاد رد میکینیم جهاز چطور برام بگیرن جشن چطوری بگیرن

هزار تا ارزو تو دلمه اینجور پدر و مادر بدبختم کردن

همه رفیقام خارج دارن درس میخوننن

اونایی هم که اینجان بهترین شغل ازاد باباشون راه انداخته بهترین ماشین

هرچی بیشتر میگذره،بیشتر میبینم ک ادما حالشون بد تر میشه،قبلنا شاید با ارزو و نذر ادما به مراد دلشون ...

دقیقا مردم خیلی حالشون بد شده . خدا کمک کنه فقط .

مگه تو مشکلت چیه ؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"