2777
2789
عنوان

شتتشوی گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 67 پست
سه شب پشت سرهم بزارم؟ اون قسمت رو ببرم و بزارم داخل گوشم بمونه؟؟ شب تا صبح بمونه؟

هم این 

هم عنبر نسار دود کن گوشتو بگیر رو دودش عاالیههه عفونتو خشک میکنه بعد کم کم خودش میاد بیرون

همسرم مجردی خیلی نیرفته برا شستشوی گوش دکتری خدا خیرش بده بهش گفت بود ماهی یبار یا هر موقع احساس کرد ...

ممنونم عزیزم🌺

یعنی وقتی آبکشیدم خودمو و خواستم بیام بیرون داخل دستم آب ولرم بریزم و برگردونم رو گوشم و ساکشن کنم؟ یا آب ولرم بریزم داخل گوشم و با کف دستم ساکشن کنم گلم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم مجردی خیلی نیرفته برا شستشوی گوش دکتری خدا خیرش بده بهش گفت بود ماهی یبار یا هر موقع احساس کرد ...

یعنی بداری اول اب گرم بره تو گوشت بعدسرتو خم کنی بریزه؟🤔

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
منم چند وقت پیش گوش چپم درد میکرد.بعد خودبه‌خود خوب شد.یه مدت بعدش کیپ شد🥲 الان هر دوتا گوشم کیپ م ...

حتما برید معاینه بشین.اگر جرم داشته باشه قطره میدن سه روز میریزین بعد میشورن براتون یا ساکشن میکنن.اصلا ترس نداره گلم اصلا😊🌺💙

من گوشه راستم شنوایش افت کرده  به نطرتون چیکار کنم

حتما برید پیش دکتر معاینه بشین.شاید جرم گرفته.قطره میدن بهتون میریزین بعد میشورن خیلی راحته 

حتما اولین فرصت برید دکتر و معاینه بشین گلم🌺💙

ممنونم عزیزم🌺 یعنی وقتی آبکشیدم خودمو و خواستم بیام بیرون داخل دستم آب ولرم بریزم و برگردونم رو گو ...

ب اندازه کف دست اب ولرم بریز تو گوشت یکم سرت خم نگه دار  وقتی حس کردی اب رفت تا ته گوش بعد سرتون ب حهت مخالف برگردون با دست ساکشن کن چند باری انحام بده . چند روزی هر وقت رفتی حمام ادامه بده بعدش احساس سبکی راحتی میکنی

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
حتما برید پیش دکتر معاینه بشین.شاید جرم گرفته.قطره میدن بهتون میریزین بعد میشورن خیلی راحته  ح ...

ده ساله اینجوری شدم 

نرفتم دکتر

به نظرت سمعک تقویت شنوایی بگیرم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
ب اندازه کف دست اب ولرم بریز تو گوشت یکم سرت خم نگه دار  وقتی حس کردی اب رفت تا ته گوش بعد سرتو ...

چشم عزیزم

ممنونم گلم وقت گزاشتین

الهی همیشه سلامت باشین کنار عزیزانتون🌺💙😊

اخرین بار ۸و۹ سال پیش من بسکه گوشم جرک داشت سر گیجه گرفته بودم دکتر نگاه کرد گفت جطور میشنوی😂😂قطر داد بریزم جند روز بعد برم شستشو همسرم این راه کار یاد داد گفت امتخان کن حواب نداد میریم کامل خوب ک شدم هیجی تا چند سال دیکه گوشام جرک نکرد بعد اون.

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
اخرین بار ۸و۹ سال پیش من بسکه گوشم جرک داشت سر گیجه گرفته بودم دکتر نگاه کرد گفت جطور میشنوی😂😂قطر ...

وای چقدر خوب😊👏

خدا رو هزارمرتبه شکر جواب داد

منم حتما امتحانش میکنم گلم😊💙🌺

یعنی بداری اول اب گرم بره تو گوشت بعدسرتو خم کنی بریزه؟🤔

بله با کف دست هم ساکشن کنی برا من وهمسرم جواب داده وخداروشکر از گوش شستن راحت شدیم

چشم عزیزم ممنونم گلم وقت گزاشتین الهی همیشه سلامت باشین کنار عزیزانتون🌺💙😊

ممنون از دعات عزیزم 

ان شالله همچنین شما