2777
2789
عنوان

شتتشوی گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 67 پست
عزیزم منم همینجوری بودم تازه مراعاتم نمیکردم کارم به جراحی کشید.موقع حموم پنبه بزار تو گوشت اب اصلا ...

الهی😔😔الان خوبین خدا رو شکر؟

ان شاالله دیگه هیچوقت کارتون به اتاق عمل نیوفته گلم🙏🌺

چشم حتما عزیزم

الهی😔😔الان خوبین خدا رو شکر؟ ان شاالله دیگه هیچوقت کارتون به اتاق عمل نیوفته گلم🙏🌺 چشم حتما عز ...

ممنون عزیزم❤

اره الان خوبم فقط باید یه جراحی دیگه انجام بدم تاادب شم ومراعات کنم😂

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم❤ اره الان خوبم فقط باید یه جراحی دیگه انجام بدم تاادب شم ومراعات کنم😂

عزیزم😔ان شاالله خیره گلم

خیلی مواظب خودتون باشین و مراعات کنین تا خوبِ خوبِ خوب بشین🌺🙏😊

ساکشن خطرش کمتره گلم یا کلا بهتره؟

نه شست وشو کلا گزینه مناسبی نیست چون گوشو میشورن

اما ساکشن دیربه دیر جرم میگیره و کلا تخصصی تر وبهتر

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

عزیزم😔ان شاالله خیره گلم خیلی مواظب خودتون باشین و مراعات کنین تا خوبِ خوبِ خوب بشین🌺🙏😊

ممنون عزیزم همچنین شما❤

یه روش بهت میگم انجام بده دیگه لازم نیست گوشتو بشوری ترب سیاه انتهاش که یه دم داره رو بردار بزار تو ...

من گوشه راستم شنوایش افت کرده 

به نطرتون چیکار کنم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

همسرم مجردی خیلی نیرفته برا شستشوی گوش دکتری خدا خیرش بده بهش گفت بود ماهی یبار یا هر موقع احساس کردی گدشات جرم دارن اخر حمام کف دستت اب گرم  بریز تو گوشت بعد کفت دست جوری رو گوشت فشار بده حالت ساکشن چند بار انجام بده تا دیگه چرک خودش خارج شه بعد اون کلا دیکه ننیره و راحت شده ۱۴ و۱۵ سالی هست بعد ازدواج ک منم دقیقا هنین نشکل داشتم بخاطر لوزه سوم بهم یاد داد منم راحت شدم خیلیییی وقت دیگه نمیرم ان شالله ب کار شما هم بیاد.

فقط اخر حمام ک قشنگ چرک گوشت نرم شده خیس خورده سعی کن اب ولرم بریزی توش بعد یکم سرت خوم نگه دار بعدش کف دست بزار رو گدش فشار بده حالت ساکشن ( نمیدونم متوجه شدی)    همه اب خارج کن بعد حمام خشک کن گوشت اصلا گوش پاکن اینا استفاده نکن چون تحریک نیشه بیشتر جرک میکنه

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
یه روش بهت میگم انجام بده دیگه لازم نیست گوشتو بشوری ترب سیاه انتهاش که یه دم داره رو بردار بزار تو ...

سه شب پشت سرهم بزارم؟

اون قسمت رو ببرم و بزارم داخل گوشم بمونه؟؟

شب تا صبح بمونه؟