2777
2789
عنوان

شتتشوی گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 67 پست
ممنون از دعات عزیزم  ان شالله همچنین شما

فداتون گلم

فقط ی سوال گلم

من الان دوروزه گوشهامو شستم.از کی شروع کنم این حرکت رو انجام بدم که دیگه اصلا جرم جمع نشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداتون گلم فقط ی سوال گلم من الان دوروزه گوشهامو شستم.از کی شروع کنم این حرکت رو انجام بدم که دیگه ...

هر وقت احساس کردین جرم گرفته کیپ 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
ده ساله اینجوری شدم  نرفتم دکتر به نظرت سمعک تقویت شنوایی بگیرم

حتما برید معاینه بشین حتما

اگر جرم باشه که شستشو میدن

اگرم‌نه که تستهای شنوایی سنجی انجام میدن براتون💙🌺

حتما برید معاینه بشین حتما اگر جرم باشه که شستشو میدن اگرم‌نه که تستهای شنوایی سنجی انجام میدن برا ...

یک بار رفتم دکتر تست هم زدم 

بعد گفت اشکال نداره یکم افت شنوایی داری 

مهم نیست

من فقط جاهایه شلوغ میرم اذیتم 

مثلا درمانگاه رفتم صدا دکترو خوب نمیشنیدم

یان تو خونه و کوچه مشکلی ندارم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

دوستان من رفتم دکتر یه قطره گلیسیرین داد.گفت بعد از یک هفته بیا برای شستشو

الان یک هفته شده.گوشم کیپ تر شده.میترسم برم شستشو.هر کسی رفته گوشش عادت کرده و هرساله داره شستشو میکنخ

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘