2777
2789
عنوان

بنظرتون این پسر منو میخواد یا نه؟

110 بازدید | 8 پست

کات کردیم پیشنهاد کات از طرف من بودم ولی من چند بار برگشتم اون جواب نداد دیگه بیخیال شدم بعد از ۴ ماه که دیگه هیچ سراغی نگرفتم سروکله ش پیدا شد همین چند روز پیش استوری هامو نگاه میکرد عکسامو لایک میکرد چندین بار منو لایک کرد منم بعد اون لایک هاش بهش درخواست فالو فرستادم ولی قبول نکرد و خودشو کشید عقب یه جورایی

الانم بدون اینکه فالوم کنه گهگاهی استوری نگاه میکنه

بنظرتون این رفتارش عجیب نبود؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا درخواست دادی اخه؟؟؟؟

کاری نکن ببین اون چکار میکنه ....

یه استوری سبد گل خواستگاری بذار  ببین چی میگه ....

بعدا استوری بذار مریم جون نامزدیت مبارک 

چرت گفتم ولی برا دوستام جواب داده

لایک نکنید😜

چی بگم والا اخه فقط با ی لایک ک نمیشه نتیجه گرفت دوستت داره چن وقت باهم بودین؟

اخه میدونی چیش عجیبه بعد لایک کردناش بهش درخواست دادم دقیقا بعد درخواست من دیگه بی توجهی کردو یه جورایی خودشو کشید عقب

اخه میدونی چیش عجیبه بعد لایک کردناش بهش درخواست دادم دقیقا بعد درخواست من دیگه بی توجهی کردو یه جور ...

خب دیگه همین

خواسته بعد چن ماه تورو هوایی کنه درواقع آزار داره دوستت نداره!

کاش درخواست نمیدادی بی محلش میکردی

میخواد برگردی پیشش و بیوفتی دنبالش  اصلا محلش نذار  پیجتو هم خصوصی کن نتونه بیاد ببینه

بنظرتون میخواد التماسش کنم؟اخه بعد عکس العمل من مه درخواست فالو دادم خودشو کشید عقب