2777
2789

درسته رستم روانشناسی ولی افسرده ترینم.

باعث ننگ خانوادم . همش باید برام خرج کنم😓

دانشگاه ، کلاس متفرقه ، کتاب ، لباس ....

بی چاره بابام 😓

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرقی نمیکنه بالاخره زن خرج داره دیگه ،و خداوند اینجور خواسته که زن همیشه تحت حمایت مردی باشه هر چند خودش هم می‌تونه درآمد داشته باشه و کمک خرج باشه،،،ان شاءالله زودتر ازدواج کنی به جای پدر ،همسرت برات هزینه کنه😀😍

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم
فرقی نمیکنه بالاخره زن خرج داره دیگه ،و خداوند اینجور خواسته که زن همیشه تحت حمایت مردی باشه هر چند ...

خدا نکنه بدم میاد دستم جلو دیگران درازه 

بجنگید برای رویاهای ناب زندگیتون ❤️ کاربری nام نی نی یار تعلیق نکن منو دیگه سیم کارت ندارم 😑دانشجوی روانشناسی هستم ✌🏻 

هعی منم ننه بدبختم فکر میکنه من درس میخونم با اینکه صبح تا شب سرم تو گوشیه خاک تو سرم بدبدخت امیدواره براش پزشکی قبول شم خاک تو سرممممم 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

هعی منم ننه بدبختم فکر میکنه من درس میخونم با اینکه صبح تا شب سرم تو گوشیه خاک تو سرم بدبدخت امیدوار ...

تلاش کنید حتما 🌷

خدا نکنه بدم میاد دستم جلو دیگران درازه 

اگه اینقدر شخصیت مستقل داری خوب کار کن ،الانم که سنجش آزمون استخدامی معلمی داره بسم الله😁

منکه تحت حمایت بودن رو ترجیح میدم چون چند سال شاغل بودم و واقعا حوصله کار بیرون از خونه و تحمل استرسش رو ندارم،،،،

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم
اگه اینقدر شخصیت مستقل داری خوب کار کن ،الانم که سنجش آزمون استخدامی معلمی داره بسم الله😁 منکه تحت ...

عزیزم من دانشجو هستم نمیشه