2777
2789

تازه 2ساعتم نشده کشیدم دندونارو

نمیتونم حرف بزنم دخترم میگه ایمپلنت گذاشتی🤣

طفلیا چقدر ساده ان

من چند بار زنگ زدم مطب و درمانگاه قیمت ایمپلنت و .... پرسیدم

دهمین و یازدهمین دندونمم کشیدم🥲

خدایا خودت کمک همه مادرا کن خیلی سخته جلو بچه ها اذیت باشی درد داشته باشی نتونی راحت حرف بزنی کاراتو انجام بدی واقعا بچه ها خیلی لطیف وضعیفن 🥹😔

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

آخه همون لحظه که میکشی میتونی ایمپلنت بذاری

نمیتونم عزیزم

من رفتم یه مطب معمولی و قدیمی

من میکشم مصنوعی میذارم🥹

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه همون لحظه که میکشی میتونی ایمپلنت بذاری

نه بابا کلی پروسه داره

من بابام حدود ۲ ماهه دستشون بنده چون بعد از اینکه پین گذاری میکنه باید به لثه مهلت بدی

البته اکثر جاها روکش میدن که کپی خود دندونه حالت دندون مصنوعی موقت تا وقتی ایمپلنت کنی

قیمت مناسبش ازرچن شروع میشه؟

ایمپلنت؟

نمیدونم بخدا من خیلی وقت پیش قیمت میگرفتم

من دونه ای قیمت نکردم فول فک قیمت میکردم 🥹

مصنوعی هم خوبه الهی بهترین خوراکی ها رو باهاش بخوری

ان شاء الله به زودی منم راحت شم🙏🌹

نه بابا کلی پروسه داره من بابام حدود ۲ ماهه دستشون بنده چون بعد از اینکه پین گذاری میکنه باید به لثه ...

پدرتون ایمپلنت دونه ای میذارن یا فول فک؟

نه بابا کلی پروسه داره من بابام حدود ۲ ماهه دستشون بنده چون بعد از اینکه پین گذاری میکنه باید به لثه ...

من خودم گذاشتم. همون لحظه که دندون رو میکشه پیم رو پیچ می کنه بعد چند وقت میری قالب گیری بعدم میری دندون رو میزارن. پروسش کمی طولانیه

الهی که دلتون خوش باشه و درکنار خانوادتون کلی کیف کنین باهم بقیش فرعه

اره دقیقا🙏🌹

الهی بعد ازمن بچه هام و شوهرم هیچ وقت حتی درد دندون نداشته باشن

پدرتون ایمپلنت دونه ای میذارن یا فول فک؟

نه فقط یک دندونشون مشکل داشت

وقتی جوون بودن تصادف میکنن دندون جلوشون آسیب میبینه اون موقع چون نیاز نداشته فقط روکش میکنن و لمینت ولی تازگی اون روکشه دیگه عمرش تموم شد و دندون زیرش هم خراب شده بود دیگه رفتن ایمپلنت کردن