2777
2789
عنوان

سلام ممنون ميشم پاسخ بديد❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 81 پست
سلام شما آقا هستيد هر موقع اراده كني ازدواج كردي چون پيشنهاد دهنده اي، من كه دست خودم نيست بايد ...

خب مسئله اینه ک فقط اراده ی من ملاک نیست . خیلی چیزا مهمه . من هنوز نتونستم آدمی ک باید رو پیدا کنم . شما هم قطعا هر خاستگاری بیاد جواب بله نمیدی . شاید خیلی خاستگارا اومدن خوب نبودن مادرت نگفته ک تو ذوقت نخوره . برا خواهر منم میگن ما بهش نمیگیم . در کل مهم اینه ک اون آدمی ک میخوای سره راهت قرار بگیره وگرنه ازدواج بد زندگیتو جهنم میکنه

گلم الان که تو سنی هستی انشالله عقلت به همه چی میرسه خوب و بد رو هم بهتر میدونی پس ترسی برای حرفیدن ...

سلام، نميدونم، اينجا تو محل ما تو مسجد همه به م ميگن دختر خوب سراغ داري، ولي من ديده نميشه😂🤔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم پسرم اگه تاپیک اولمو بخونی ۵ سال پیش دوست داشتم ازدواج کنم الان خدارو شکر میکنم ک اون اتفاق ...

از این که ازدواج نکردی پشیمون نیستی 

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج
سلام، نماز رو خوندم، چشم ❤️

من ۲۲ سالم طوری نسبت به ازدواج بدبین شدم و میترسم البته حقم دارم خیلی اتفاقا برام افتاد 

ولی بازم از خدا میخوام درست کنه برامون 

«اللَّهُمَّ أَنْتَ عُدَّتِی إِنْ حَزِنْت...»                                   خدایا،                                                                          تو تمام دلخوشیِ منی زمانی که اندوهگین شوم...               .                                                                                من پریشان رقیه  🕊🌿                                                  #اللهم عجل لولیک الفرج
یعنی تا الان خواستگار نداشتید یا سختگیر بودید قبول نکردید؟ شاید انقدر خوبید کسی ب خودش اجازه نمیده ...

سلام ، نداشتم، يك بار هم يه همكلاسي تو دانشگاه به اسم ازدواج اومد جلو، تا گفتم مادرت در جريانه ؟ شروع كرد مغلطه كه نه، به خودم مربوطه و فلان…. فهميدم نيتش دوستيه وگرنه انسان نيايد اسم مادرش مياد تند بشه

نه اصلا . مگه کل زندگی ازدواجه . باید اون آدمی ک می‌خوام رو پیدا کنم بعد ازدواج کنم

ببخشید سلام ...

خب شما قضیتون متفاوته با من شما منتظر اون ادم هستید

ولی چیزی که برای من اتفاق افتاده بدبینی و حس نگرانی نسبت به موضوع ازدواج 

خب مسئله اینه ک فقط اراده ی من ملاک نیست . خیلی چیزا مهمه . من هنوز نتونستم آدمی ک باید رو پیدا کنم ...

سلام، نه خواستگاري نيومده كه اون بنده خدا بخواد رد كنه😂 از اين تجارب نداره مادر مظلوم من😂 يه بار هم تو دانشگاه يه اقايي به اسم خواستگار اومد جلو ، نگو نيتش دوستي بود… هيچ رقم حاضر نبود به مادرش بگه

سلام . شما چند سالته جسارتا ؟ معمولا بعد ۳۰ سال آدما بدبین و حساس میشن

۲۲ سالم هست 

سلام ، نداشتم، يك بار هم يه همكلاسي تو دانشگاه به اسم ازدواج اومد جلو، تا گفتم مادرت در جريانه ؟ شرو ...

به نظرم ی کم منعطف تر رفتار کنید

به هر حال باید ب اقتضای زمان خودمون هم توجه کنیم

اینکه همون اول انتظار داشتید مادرشون در جریان قرار بگیره ی کم زیاده روی بود.. ب نظرم چند بار باهم قرار میذاشتید بعد خانواده ها هم مطلع میشدن.. اصلا شاید از هم خوشتون نمیومد

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

خب مسئله اینه ک فقط اراده ی من ملاک نیست . خیلی چیزا مهمه . من هنوز نتونستم آدمی ک باید رو پیدا کنم ...

سلام، حرفهاي شما و ديگر دوستان درسته 

ولي خب چقدر صبررررر، يه وقتها به خدا ميگم خسته نشدي من انقدررر حرف تكراري زدم واست! من همكلاسي داشتم مجرد بود ١٠ تا دوست پسر عوض كرد( بدوناغراق ميگم) آخر هم ازدواج موفق! اونوقت من !!! بعد يه عمر پاستوريزه زندگي كردن خدا انگار نميخواد گوش بده😞

۲۲ سالم هست 

خب خیلی چیزا باعث میشه بدبین بشی . یکی طلاق و دعوای اطرافیان . یکی همین نی نی سایت و تجربه های غلط همین کاربرا یکیشم سریال و فیلم و رمانای خیانت . انرژی های منفی رو دور کن . رو انتخابت تمرکز کن