2777
2789
عنوان

سلام ممنون ميشم پاسخ بديد❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 81 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خيلي ممنونم🙏 خيلي ها حرف شما رو بهم گفتند، مقوله ي پيچيده س و خدا بايد بخواد، منم موندم چرا و ...

والله فقط خودش صلاح کار خودش رو میدونه ما فقط میتونیم دعا کنیم که عاقبت بخیر بشیمو بهترینها برامون اتفاق بیوفته🌺

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
سپاسگزارم❤️🙏

خواهش میکنم عزیزم❤

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

عزیزم یه موسسه معتبر به نام سایه های ماندگار هست بزنی تو نت میاره برات 

چندین راه برای پیدا کردن هم کفو خودت وجود داره چند راه رایگان 

یه راه وی آی پی هم داره در قبال هزینه خصوصیات شخص مورد نظرتون میگی ۶ نفر رو بهت معرفی میکنن تا از بین اونها یکی رو انتخاب کنی 

اگه دوست داشتی یه سر به کانالشون بزن بازم میگم معتبره

ازدواج قسمت،هروقت قسمتت شد میاد سراغت

از اینکه گذشته پاکی داشتی خوشحالم برات واقعا چون گذشته دختر برای مرد خیلی مهمه شاید تو دوستی بگن نه مهم نیست ولی الکی میگن اگه قصدش ازدواج باشه براش مهمه...

یکی تو ۱۴سالگی ازدواج میکنه ۲۰سالگی طلاق میگیره و خیلیم پشیمونه یکیم مثل شما هنوز ازدواج نکرده ولی هیچوقت پشیمونی نداره 

زود ازدواج کردنم هنرررر نیست درست ازدواج کردن هنره تا اخر عمرم محرد بمونی بهتر از اینکه تو متاهلی تنها بمونی 

ی نصیحت بعنوان برادر کوچیکتررر سمت این سایتای همسریابی اصلا نرررو چرررته فقط سو استفاده میکننننن 

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....