2777
2789
عنوان

خواستگاری

207 بازدید | 22 پست

خواستگار درجه یک فامیل دارم نه خیلی عالی هس و نه خیلی بد..باهاشون زندگی میکنم ولی طبقه بالا، ۲۷ سالشه ولی کار نداره چون پدرش معلم هس میگن تا مهر شاغل میشه درصورتی که رشتش با معلمی مربوط نیس..زیاد قیافه‌اش مورد پسندم نیس..ولی خانواده‌ام میگن میشناسیشون ، مادرش زن بدی نیس،میگن مشکلی نداریم با شاغل شدنم (درحال حاضر دانشجو هستم و ۲۲ سال) تو یه شهر زندگی میکنیم و خونه هامون نزدیکن..پدر پسر هم ادم بدی نیس اهل فحش و دعوا و این داستانا نیس زیاد به حجاب هم گیر نمیدن(منظورم اینکه انتظار ندارن که چادر بپوشم با مانتو اوکی هستن) البته اینم بگم با این منظور که معلم بشم و خب میدونید خیلیا مشکل ندارن با این سبک شغل..ولی من دو دلم ..نمیدونم قبول کنم یا نه ..خانواده‌ام راضی‌ان ولی من اونقدر امادگی ندارم و حس میکنم پشیمون میشم..نظرتون چیه؟

دوستان شما از ابتدای ازدواج و عقد راضی بودین به همسرتون؟ قانع بودین؟ یا شرایطی هم داشتین که محبور بودین قبول کنید نه به اصرار خانواده بلکه بخاطر اینکه حس کردین در اینده ممکنه فرصت خوب نداشته باشید

اینم بگم من دانشجو زبان هستم..و قصد دارم کار کنم ولی تا الان فرصت پیدا نشد😔 هرجا میرم برا زبانکده یا نمیشه یا میگن ما با شما تماس میگیریم..میترسم در اخر نه ازدواج خوب و نه استقلال مالی داشته باشم😣تصورش وحشتناک برام، اخه یه ساله دنبال کار هستم

لطفا از تجربیات خودتون بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیکار😐

بذار بره سر کار رسمی بعد جواب لده 

اصلا گزینه مناسبی نیست 

خودتو بدبخت نکن 

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

پشیمون میشی به درد نمیخوره پسره هر چی هست الان هست تا مهر فلان میشه و اینا نداریم صبر کنن همون مهر بیان بعدشم میگی به دلت نشسته کنسله بعد یکی به دلت بشینه میگی چه غلطی کردم  ازدواج کردم من جات بودم فکرم نمیکردم 

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

زیاد بهشون علاقه مند نیستم  از اونور میگن ادم خوبیه فلانه

خب پس اگر خودشون رو دوست ندارید هیچی و البته شغل هم مهم هست ایشون خیلی علاقه مند هستند ؟

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

عقد نکنید بگید اول استخدام بشن 

تا اوون موقع آشنا شید 

و اینکه تنها به معلمی اکتفا نکنن 

شغل دیگه ای هم پیگیر باشن 

باز خوبه همین اول یه طبقه خونه میدن 

خودت هم معلم شی یا تدریس خصوصی بردار خوب پول در میاری ها 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

خب پس اگر خودشون رو دوست ندارید هیچی و البته شغل هم مهم هست ایشون خیلی علاقه مند هستند ؟

اگه منظورتون اینکه منو دوست دارن نه..چون قبلش با دختر عموش هم رفتن خواستگاریش ولی ازمایش خوب نبود

میگه چون دختر که میشناسمش و اینکه مثل بقیه دخترا که دوست پسر دارن و دود مصرف میکنن

عقد نکنید بگید اول استخدام بشن  تا اوون موقع آشنا شید  و اینکه تنها به معلمی اکتفا نکنن& ...

راضی نمیشن تهش این زمستون باید عقد کنیم تا سر اشنایی و فلان منتظر نمیمونن