2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 22 پست
اگه منظورتون اینکه منو دوست دارن نه..چون قبلش با دختر عموش هم رفتن خواستگاریش ولی ازمایش خوب نبود م ...

خب پس وقتی دوستتون هم ندارند اصلا نه !!!!!

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

عزیزم شما لیسانس تون رو که بگیرین ازمون استخدامی اموزش و پرورش شرکت میکنین و به عنوان معلم استخدام میشه حقوق و مزایای خوبی هم داری سه ماه تابستون هم سر کار نمیری حقوق داری لازم نیس منت اموزشگاه رو بکشی.

بعد هم اصلا خودتو بدبخت نکن همچین پسری فقط دنبال اینه که یک زن داشته باشه خانوادش میهوان تورو گول بزنن

نظر من اینه تو شرایط بد ازدواج نکنین چون پسرا میخوان از اون شرایط بد دختره استفاده کنن و با شرایطی که هیچکس بهشون ازدواج نمیکنه مفتی مفتی زن بگیرن .

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما لیسانس تون رو که بگیرین ازمون استخدامی اموزش و پرورش شرکت میکنین و به عنوان معلم استخدام م ...

خب نمیشه بیکار بمونم تا کی؟! تازه خود ازمون هم دردسر داره مثل کنکور ..بعد منم دلم میخواد مستقل بشم..بعدشم اموزشگاه ها واقعا تو اعتماد بنفسم رید..ن باعث شد که خودمو کم ببینم و کسی منو قبول نمیکنه😔

خب نمیشه بیکار بمونم تا کی؟! تازه خود ازمون هم دردسر داره مثل کنکور ..بعد منم دلم میخواد مستقل بشم.. ...

از یه شرایط بد بری به شرایط بدتر اوضاع درست میشه؟

کسی که با مشکلات شخصی ازدواج کنه مثله کسی میمونه که شوهرش خوب نیست و بچه بیاره😳

الان شما از بیکاری میخوای شوهر کنی مثلا این اقا کار داره؟یه کیس خوب ازدواج کن.

به خرف اموزشگاها اهمیت نده اونا حیلشون همینه که اعتماو بنفس شمارو پایین بیارن واسه اینکه حقوق ندن.

از یه شرایط بد بری به شرایط بدتر اوضاع درست میشه؟ کسی که با مشکلات شخصی ازدواج کنه مثله کسی میمونه ...

درمورد قسمت اولی من هدفم این نیس که از بیکاری و حال بد ازدواج کنم ..شاید اشتباهی منظورم رو گرفتین ولی قطعا این نیس ..و درمورد قسمت بعدی شاید به فکر تدریس خصوصی باشم

درمورد قسمت اولی من هدفم این نیس که از بیکاری و حال بد ازدواج کنم ..شاید اشتباهی منظورم رو گرفتین ول ...

امیدوارم خشبخت بشین هر طور میلیتونه.

بله خصوصی خوبه 

. میتونم بپرسم دانشگاه ازاد یا دولتی؟

از انتخاب رشته مترجمی پشیمون نیستین؟ مزایا و معایبش چیه؟(خودم امسال کنکوریم)

امیدوارم خشبخت بشین هر طور میلیتونه. بله خصوصی خوبه  . میتونم بپرسم دانشگاه ازاد یا دولتی؟ ا ...

ازاد..رشتم اموزش زبان هس..نمیدونم چی بگم پشیمونم یا نه ..ولی قطعا گزینه های بهتر از این رشته هس