2777
2789
عنوان

و منی که

589 بازدید | 11 پست

از ساعت شیش شب تو هواپیمام به دلیل ایراد فنی به جای اینکه هشت ساعت بعد برسیم الان تقریبا ۱۲ ساعت شده هنوز نرسیدیم خسته شدم همش گوشیم خاموشه

با تو بودن یعنی حتی سکوتا هم شیرینن...یعنی حتی بدون کلمه دلامون همدیگه رو میفهمن 🫂💞🌙

وای عزیزم خیلی سخته همش منتظر بشی بدون هیچ دسترسی به لب تاب یا گوشی

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهــ...امــّــــا...یه جوری برات سنگ صبوره...که هیچکدوم از رفیقای واقــعیـتـــ..به گرد پاش هم نمی رسن …

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وای عزیزم خیلی سخته همش منتظر بشی بدون هیچ دسترسی به لب تاب یا گوشی

رو مخممهههه واقعا

با تو بودن یعنی حتی سکوتا هم شیرینن...یعنی حتی بدون کلمه دلامون همدیگه رو میفهمن 🫂💞🌙

رو مخممهههه واقعا

میخوای بیایی ایران😍

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهــ...امــّــــا...یه جوری برات سنگ صبوره...که هیچکدوم از رفیقای واقــعیـتـــ..به گرد پاش هم نمی رسن …
میخوای بیایی ایران😍

نه گلم سوئیس ایران رو یکی دوماه دیگه میام

نه گلم سوئیس ایران رو یکی دوماه دیگه میام

اهان بسلامتی ❤ مراقبت کن😍