siibaa مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 683 عنوان پختن کیک 126 بازدید | 24 پست خانوما چطوری تو قابلمه میشه کیک درست کرد؟🤦🏼♀️و اینکه چرا کم پف میکنه و طعم تخم مرغ میده🤢اصلا من بلد نیستم کیک درست کنم😂🤦🏼♀️ 1402/11/08 | 19:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
margmikham عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 2081 شعله پخش کن بزار دما کم و دم کنی بزار من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺
sagdooni عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 40269 بعد از اضافه کردن آرد دیگه نباید زیاد هم بزنی..فقط در حد قاطی شدن مواد.....................ولی برعکس تخم مرغ و وانیلتو خوب بزن عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 14018 با پودر کیک درست کن توقابلمه بعدشم چرا همه دنبال پف کیکن مهم طعم کیکه اونروز یه کیک سیب کاراملی درست کرده بودم اصن پف نداشت ولی معرکه بود🙂 چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
aramjanm عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 2961 فقط تمام مواد رو به همون اندازه که توی دستور هست بریز احتمالا وانیل کم ریختی یا موقع هم زدن تخم مرغ وانیل نزدی بعدش زدی من پیشنهاد میکنم در کنار وانیل سر قاشق خیلی کم پودر هل هم بریز لطف حق با تو مداراهاکند چون که از حد بگذرد رسوا کند
siibaa مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 683 شعله پخش کن بزار دما کم و دم کنی بزار الان باید تو قالب بریزم قالب و تو قابلمه بذارم؟چون یکی از دوستام تو قابلمه آب میریخت بعد پایه میذاشت تو قابلمه کیک و میذاشت روش
siibaa مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 683 فقط تمام مواد رو به همون اندازه که توی دستور هست بریز احتمالا وانیل کم ریختی یا موقع هم زدن تخم مرغ ... الان برای کیک هویج گردو زده ۴تا تخم مرغ زیاد نیست؟
siibaa مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 683 با پودر کیک درست کن توقابلمه بعدشم چرا همه دنبال پف کیکن مهم طعم کیکه اونروز یه کیک سی ... صد البته که طعم مهمه🥺اما پف هم میخواممیشه طرز تهیه شو بدی
margmikham عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 2081 الان باید تو قالب بریزم قالب و تو قابلمه بذارم؟ چون یکی از دوستام تو قابلمه آب میریخت بعد پایه میذا ... اره اینجوری ام میشه من مستقیم میریزم تو قابلمه کوچیک ک از نیم ساغت قبل گذاشتم گرم بشه و ...چهل مین زمان پخت من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود 💔🖤🥺
siibaa مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 683 بعد از اضافه کردن آرد دیگه نباید زیاد هم بزنی..فقط در حد قاطی شدن مواد.....................ولی برعکس ... حتما نیازه که با همزن هم زد؟
sagdooni عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 40269 حتما نیازه که با همزن هم زد؟ تخم مرغو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم
aramjanm عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 2961 الان برای کیک هویج گردو زده ۴تا تخم مرغ زیاد نیست؟ من بیشتر دو تا تخم مرغ نمیزنم برو تاپیک کاربر دلبرماوحشی دستورپختاش خیلی خوبه لطف حق با تو مداراهاکند چون که از حد بگذرد رسوا کند
siibaa مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 683 اره اینجوری ام میشه من مستقیم میریزم تو قابلمه کوچیک ک از نیم ساغت قبل گذاشتم گرم بشه و ...چهل مین ز ... نمیسوزه؟
siibaa مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 683 تخم مرغو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اره اخه تو یک سری از پست های اینستا نشون میده که کلی هم میزنه و ی حالت خامه ای داره تخم مرغ