2777
2789
صد البته که طعم مهمه🥺اما پف هم میخوام میشه طرز تهیه شو بدی

من هم فردارم هم ماکروفر 

اتفاقا کیک با بخار روی گاز میپزم با همون دستوری که میزارم تو فر 

خیلی بیشتر پف می‌کنه پوک و ترد میشه 

من قالب کیک رو میزارم رو یه پایه میزارم تو قابلمه که دو سه لیوان آب توشه 

بعد دمکن میزارم عالی میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد البته که طعم مهمه🥺اما پف هم میخوام میشه طرز تهیه شو بدی

گلم دوتا تخم مرغو با نصف لیوان شکر باهم زن تا زمانیکه ک کرم رنگ بشه بزن بعد نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان ماست سفت شیرین یا شیر اضافه کن هم بزن

بعد یک لیوان سرپر ارد یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر نصف قاشق وانیل الک کن رو موادت خیلی کم بزن مخلوط بشه 

بعد تو تابه چهار قاشق شکرو بریز با یکم کره اصلا قاشق نزن تا شکر اب بشه کاراملی بشه 

بعد دوتا سیبو پوست بکن برش بزن یکم دارچین بزن عطر بگیره بعد سیبارو بچین تو تابه کاراملی بعد مواد کیکتو اروم بریز روش یدست کن دم کنی بزار شعله پخش کن 

بعد ۱۵دقیقه چک کن اگه نپخته بود پنج دیقه ام بزار بمونه 

بعدش تو بشقاب برگردون 

سیبا سرخ میشن خیلی خوشمزس🤤 عاشقشیم ما

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

گلم دوتا تخم مرغو با نصف لیوان شکر باهم زن تا زمانیکه ک کرم رنگ بشه بزن بعد نصف لیوان روغن مایع نصف ...

همینقدر زود درست میشه؟

ی سوال برای روغن میشه از روغن جامد استفاده کرد؟

یعنی اینکه باز کنم روغن و بعد تو مواد کیک بریزم 

اره اخه تو یک سری از پست های اینستا نشون میده که کلی هم میزنه و ی حالت خامه ای داره تخم مرغ

خوب همزن برقی خیلی بهتره.................با دست باید خیلی بهم بزنی تا اونجوری بشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

همینقدر زود درست میشه؟ ی سوال برای روغن میشه از روغن جامد استفاده کرد؟ یعنی اینکه باز کنم روغن و ب ...

اره خیلی زود میپزه 

فک کنم بشه ی قاشق روغن جامد بریز زیادم سرپر نباشه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``