2777
2789
عنوان

❌خواهر معلولم عاشق شده😭

1934 بازدید | 59 پست

بیشتر از ۲ ماهه درگیرشم ملیون ملیون پول دارو دکتر پانشناس میدم الانم اوردم متخصص اعصاب و روان ولی اصلا نوب نمیشه 

عاشق کاردرمانگرش شده اقاعه ۴۵ سالشه زن و بچه داره خیلی اقا متین و محترمی هستش خ‌اهرم توهم میزنه میگه قراره زنشو طلاق بده بیاد خواستگاری من خانوادم نمیذارن اقدام به خود کشی کرد هفته پیش درست شد اومد خونه از بیمارستان بازم همونه ما به کاردرمانگرش گفتیم دیگه نیاد خواهرم همش زنگ میزنه بهش میگه بیا به مشاورش میگه خواهش میکنم بگین اون بیاد اون منو دوست داره خانوادم دشمن منن 

از دیروز هم بهونه کرده پاهام درد میکنه گریه میکنه زجه میزنه که کاردرمانم بیاد من خوب میشه پام 

یکی دیگه رو هم قبول نمیکنه 

بخدا دیگه نمیتونم ما پدر مادر نداریم منم همسن خودشم چیکار کنم هم کار کنم هم به فکر خورد و خوراکش باشم هم نگهداری کنم 

از ساعت ۴ صبح با صدای گریه هاش بیدارم کرده از صبح هم سر کارم ۱ اومدم وقت دکتر داشت برش داشتم اوردم تو نوبتم 

دیگه با عصا هم راه نمیره میگه نمیخوام راه برم با اون وزن بلندش کردم 

خدایااااا کم اوردم 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

سلام عزیزم چند سالتونه؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کن اون آقا تحویلش نگیره  بزاریدش به حال خودش شاید عقل اومد تو سرش 

هرچی شما باهاش حرف بزنید بیشتر لج میکنه

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
خواهر و برادر دیگه ای ندارید؟ تنهایی خیلی سخته برای شما  بستری بشه بهتر نیست؟

نه دوقلوییم چیکار کنم بستری بشه هم هزینه میخواد هم یکیو میخواد کنارش باشه

۲۳

آخی عزیزم سنی هم نداری که

خواهری برادری کسی رو نداری؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
عاشق؟؟ ادم عاشق اقدام به خودکشی میکنه؟ چند مدل توهم میزنه؟ مرد متاهل حالیش نمیشه؟ 

اصلا یه حالیه گیر داده من میخوام ازدواج کنم ادمش برام مهم نیست من خواستگار دارم شما ردش میکنین بعد گیر داده به این ماردرمانش

عاشق؟؟ ادم عاشق اقدام به خودکشی میکنه؟ چند مدل توهم میزنه؟ مرد متاهل حالیش نمیشه؟ 

همون 

عاشق چی بابا یه احساسات زودگذر و سطحی رو میگن عاشق 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗