2777
2789
عنوان

❌خواهر معلولم عاشق شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 59 پست
فلج مادرزادی  هردو ۲۳

خب توجیهش کن بگواون متاهله به خاطرشغلش مجبوره باتوخوب باشه اون باصدنفردیگه هم مثل تورفتارمیکنه بگوزنشوول نمیکنه توروبگیره قانعش کن باحرف 

زندگی سلام   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرکزی چیزی نیست که خواهرتو بزاری اونجا ازش نگهداری کنن

ناراحت نشو ولی تو سنی نداری باید به زندگی خودتم برسی

هر چند وقت یه بارم بری بهش سر بزنی

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

نه یه عمه دارم اونم خونه زندگی خودشو داره

بنظرم یکاری کن ی روز ببرش پیش اون آقا که بهش بگه من دوست ندارم و توضیح بده بهش 

ی سوال اون آقاهه خبر داره ؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
خب توجیهش کن بگواون متاهله به خاطرشغلش مجبوره باتوخوب باشه اون باصدنفردیگه هم مثل تورفتارمیکنه بگوزن ...

حرف میرنم اصلا نمیفهمه که چند ماه قبل از این قضیه ها من سر اوضاع روحیش باز دوره های درمانشو قطع کرده بودم خودش گفت نه دیگه اونجوری نمیشه دکتر منه اون و از این حرفا بین بیاد دوباره گفتم اومد که همه چیز خیلی بدتر شد

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

استارتر عذر میخوام ولی احساس میکنم خواهرت یکمم داره سواستفاده میکنه دیگه یعنی چی خودش میتونه پاشه ولی منتظر شما میمونه ؟ کاراش اصلا باعقل جور در نمیاد

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
حرف میرنم اصلا نمیفهمه که چند ماه قبل از این قضیه ها من سر اوضاع روحیش باز دوره های درمانشو قطع کرده ...

خب فقط یه راه داری اون اقابهش بگه وبفهمونه من زنکودوست دارم طلاق نمیدم وخلاصه ناامیدش کنه هرچنددلم برای خواهرتم سوخت انقدرمحبت ندیده تااین درمانگرکمکش کرده فکرکرده دوسش داره

زندگی سلام   
مرکزی چیزی نیست که خواهرتو بزاری اونجا ازش نگهداری کنن ناراحت نشو ولی تو سنی نداری باید به زندگی خو ...

یجا پرسیدم ماهانه ۱۵ میلیون 

جای دولتی هم خیلی داغونن دلم نمیاد بذارم 

نمیدونم چیکار کنم

خب فقط یه راه داری اون اقابهش بگه وبفهمونه من زنکودوست دارم طلاق نمیدم وخلاصه ناامیدش کنه هرچنددلم ب ...

امتحان کردیم اما غیر مستقیم بد تر شد که شما یادش میدین اون با زنش مشکل داره 

یجا پرسیدم ماهانه ۱۵ میلیون  جای دولتی هم خیلی داغونن دلم نمیاد بذارم  نمیدونم چیکار کنم

نمیتونی بزاریش بهزیستی؟؟دست تنها خیلی سخته پدر و مادرتون فوت شدن؟؟؟

اگه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین منم براتون میفرستم❤❤❤❤❤❤❤❤🙏

با روانشناس در این مورد صحبت کردید اون چی میگه؟

شاید اگر اون آقا هم بهش بگه دوستت ندارم خدایی نکرده دست به خودکشی بزنه یا افسردگی بگیره 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده