2777
2789
عنوان

❌خواهر معلولم عاشق شده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم یکاری کن ی روز ببرش پیش اون آقا که بهش بگه من دوست ندارم و توضیح بده بهش  ی سوال اون آقا ...

اره خبر دارت ولی دیگه نمیدونه حالش در این حد وخیمه کلی معذرت خواهی کرد که من کاری نکردم و اون مثل بچه منه خلاصه از اینجور حرفا واقعا هم مرد باوقاریه 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

یجا پرسیدم ماهانه ۱۵ میلیون  جای دولتی هم خیلی داغونن دلم نمیاد بذارم  نمیدونم چیکار کنم

از پدر و مادرتون ارثی چیزی بهتون نرسیده که بتونی 15 تومنو بدی واسه خواهرت؟ 

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

درمانگر  خانم  باید براش  انتخاب  میکردین.  بعد از  این فقط خانم

وزنش بالای ۳۵ خانم ها کار نمیکنن باهاش

از پدر و مادرتون ارثی چیزی بهتون نرسیده که بتونی 15 تومنو بدی واسه خواهرت؟ 

نه بابا پدرم معتاد مادرمم ندیدم نمیدونم کجاست

اسی با عصا میتونه راه بره؟

ببخشید حمام و پریود شدنی هم شما کمکش میکنید؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

اون آقا درجریان این احوالات خواهرت هست؟

نکنه اونم یه چیزایی میگه و یه کارایی میکنه که خواهرت اینطوری به هم ریخته؟

به نظرم حرف زدن با خواهرت بی فایدس بااون آقا حرف بزن،اگه تو این قضیه بی تقصیره که خواهرتو توجیح کنه من زنمو دوس دارم وعلاقه ای به تو ندارم،اگه هم کرم ازونه که بیخیال بشه دیگه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اسی با عصا میتونه راه بره؟ ببخشید حمام و پریود شدنی هم شما کمکش میکنید؟

تره با عصا راه میره و همه کار های شخصیش رو تو خونه خودش انجام میده 

اجازه بده با کاردرمانش درمانشو ادامه بده 

چه اشکالی داره اگه اون باعث میشه که احساس خوبی داشته باشه بالاخره هر آدمی نیاز داره به یه امید و انگیزه ،یواش یواش از سرش میوفته ،این موضوع رو با روانپزشکشم مطرح کن باید به خاطر توهماتش دارو مصرف کنه

اجازه بده با کاردرمانش درمانشو ادامه بده  چه اشکالی داره اگه اون باعث میشه که احساس خوبی داشته ...

نه اونم میبینه بدتر میشه 

میگردم پیدا نمیکنم

تو گوگل سرچ بزن ببین مراکز خیریه شهرتون کجاس یا برو بهزیستی من شنیدم برا بعضی بیماریا که وسعشو ندارن خود بهزیستی هزینشو میدن برو اول اینجا صحبت کن خودشون تحقیق میکنن

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠