2777
2789

البته خداروشگر سنی نداره ماشالله جوونم هست ایشالله همیشه سایش بالا سرمون باشه بعد خودش پولو میخوایم چیکار

ولی یه چیزی من حق دارم توقع داشته باشم حتی به حرف من و داداشم حقمون مساوی باشه؟(دوتا بچه ایم یه دختر یه پسر)

اصلا برای من بحث مادیش مهم نیست اصلاا ولی برام اون ارزشی که واسم قائل میشن مهمه وگرنه بخدا حاضرم همشو هم بدم به ادمای نیازمند

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیازی نیست تأکید کنی پول برات مهم نیست مهم هم باشه مشکلی نیست به هر حال حقته 

بله این توقع در خیلی ها هست آدم ناراحت میشه از این تبعیض ولی متاسفانه دست ما خانم ها به جایی بند نیست و اگر نخواد مساوی تقسیم کنه قانونا و شرعا کار نادرستی انجام نداده مخصوصا که الان خودشون در قید حیات هستند و حتی میتونن کل اموال رو فقط به پسرها بدن و حق اعتراضی نیست

اگر دو تا بچییت که تقسیم دو نفر کنه .

واقعا به نظر به بابات بگو بابا دستت درد نکنه یا عزت نفس منو خورد نکنید و اموالتان رو مساوی تقسیم‌کنید یا همش رو بدید برادرم منم اصلا ناراحت نمیشم حداقل اینجوری شخصیتم حفظ میشه .

من اگر‌جات بودم دختر پسری تقسیم میکرد اصلا برنمیداشتم بازم خودددانی

#انسانیت
عزیزم بالاخره حق پسر دوبرابر فرزند دختره ، حرف قرآن هست

اگه پدر بخواد میتونه بخاطر ارامش بچه هاش از حرف قرانم بگذره

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️