2777
2789
عنوان

طول سرویکس🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 2657 بازدید | 48 پست
اره طبیعی خیلی ترسناک.. من پارسال باردار بودم که متاسفانه سقط شد توی زایشگاه بودم زنها رو که میبردن ...

آره منم میشنیدم ی خانومه از وقتی من بستری شدم شب بود گریه کرد داد زد تا صب یهو صدای گریه بچه اومد صدای خانومه قط شدمیدونی ترسناکه طبیعی اونجاس ک واژنو برش میزنن

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
آره منم میشنیدم ی خانومه از وقتی من بستری شدم شب بود گریه کرد داد زد تا صب یهو صدای گریه بچه اومد صد ...

واای من تازه نمیدونستم برش میزنن🥺🥺 فکر نکنمااا مطمئنی؟ من مامانم ماهارو طبیعی اورده برش نزدن براش

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای من تازه نمیدونستم برش میزنن🥺🥺 فکر نکنمااا مطمئنی؟ من مامانم ماهارو طبیعی اورده برش نزدن براش

برش میزنن واسه مامان من بچه اولش دنیا اومدنی بریدن ولی بچه های بعدی نه

ی دختر هفده ساله افاغنه هم تو بخشی ک من بودم بود طبیعی شده بود میگف تا مقعدش بریدن😐

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
برش میزنن واسه مامان من بچه اولش دنیا اومدنی بریدن ولی بچه های بعدی نه ی دختر هفده ساله افاغنه هم ت ...

😱😱😱

خب پس این چه کاریه ادم طبیعی زایمان کنه، همون سز بشی که بهتر

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰