2777
2789
عنوان

طول سرویکس🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 2651 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم بعدش دیدمش تو بخش ولی نپرسیدم گفتم ناراحت میشه میگف دکتر سزارینم نمیکنه میگه باید طبیعی بیار ...

واای خدا نخواد چقدر لحظه وحشتناکیه.. ان شاء الله همه بچه ها به موقع و بدون مشکل به دنیا بیان

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
من اول ۳۰بود بعد کمتر شد البته من سابقه سقط داشتم و استراحت مطلق بودم بمن هم گفتن سرکِلاژ من انجام ن ...

کارای خونه رو انجام میدم اشپزی و ظرف شستن دیگه کار سنگینی نمیکنم ولی همینام خستم میکنه

یا علی💙

علائمت چی بود 

به علائم نیست عزیزم..من بچه اولمم جنسیتش همینه اما هم فرم شکمم هم حالتهام باهم فرق میکرد اما هر دو از یک جنسن

به علائم نیست عزیزم..من بچه اولمم جنسیتش همینه اما هم فرم شکمم هم حالتهام باهم فرق میکرد اما هر دو ا ...

اره درست میگی خودمم اصلا اینارو قبول ندارم

ولی حسم میگه دخملیه😋😘

یا علی💙

واای خدا نخواد چقدر لحظه وحشتناکیه.. ان شاء الله همه بچه ها به موقع و بدون مشکل به دنیا بیان

الهی آمین 

منو برده بودن طبیعی حالم انقد بد بود هر رزیدنتی میومد اتاق منو ماینه میکرد دیگه ذله شدم گوشیمم گرفته بودن نمیزاشتن بشوهرم زنگ بزنم انقد گریه کردم تا گزاشتن شوهرم بیاد بخش زنان پیشم .گفتم من نمیخام طبیعی باشم.پول سزارینم نداشتیم انقد گریه کرد بشوهرم  گفتم یا سزارین میشم یا منو ببر خونه.گفتم برو دارو ندارمونو بفروش بیار من طبیعی نمیخام آخر رف پول جور کرد رفتم سز خیلی لحظات سختی بود

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
اره درست میگی خودمم اصلا اینارو قبول ندارم ولی حسم میگه دخملیه😋😘

ان شاء الله صحیح و سالم باشه درکنارش چیزی که میخوای باشه☺️☺️

😢😢همه یه یوقتایی بی پول میشن هرچی بود گذشت عزیزم

آره ولی شوهرم ازم ناراحت بود ک نزاشتم طبیعی بشم

انشاله توام بچتو سر وقت وسالم بغل بگیری

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
الهی آمین  منو برده بودن طبیعی حالم انقد بد بود هر رزیدنتی میومد اتاق منو ماینه میکرد دیگه ذله ...

اره طبیعی خیلی ترسناک.. من پارسال باردار بودم که متاسفانه سقط شد توی زایشگاه بودم زنها رو که میبردن اتاق بغلی برای طبیعی جیغهایی که میزدن من تمام بدنم میلرزید واای من وحشتم گرفته بود میگفتم اینا چه دل و جراتی دارن طبیعی.. درسته همش ۲؛۳ دقیقه بود و بعدش ریلکس بودن اما خب همون دوسه دقیقه واقعا وحشتناک به نظر من خیلی هم خطرناک چون تمام رگهای مغزتم تحت فشار قرار میگیره از شدت درد..من حاضرم ۲۰ بار سز بشم اما یک طبیعی نیارم