واای خدا نخواد چقدر لحظه وحشتناکیه.. ان شاء الله همه بچه ها به موقع و بدون مشکل به دنیا بیان
الهی آمین
منو برده بودن طبیعی حالم انقد بد بود هر رزیدنتی میومد اتاق منو ماینه میکرد دیگه ذله شدم گوشیمم گرفته بودن نمیزاشتن بشوهرم زنگ بزنم انقد گریه کردم تا گزاشتن شوهرم بیاد بخش زنان پیشم .گفتم من نمیخام طبیعی باشم.پول سزارینم نداشتیم انقد گریه کرد بشوهرم گفتم یا سزارین میشم یا منو ببر خونه.گفتم برو دارو ندارمونو بفروش بیار من طبیعی نمیخام آخر رف پول جور کرد رفتم سز خیلی لحظات سختی بود
ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
الهی آمین منو برده بودن طبیعی حالم انقد بد بود هر رزیدنتی میومد اتاق منو ماینه میکرد دیگه ذله ...
اره طبیعی خیلی ترسناک.. من پارسال باردار بودم که متاسفانه سقط شد توی زایشگاه بودم زنها رو که میبردن اتاق بغلی برای طبیعی جیغهایی که میزدن من تمام بدنم میلرزید واای من وحشتم گرفته بود میگفتم اینا چه دل و جراتی دارن طبیعی.. درسته همش ۲؛۳ دقیقه بود و بعدش ریلکس بودن اما خب همون دوسه دقیقه واقعا وحشتناک به نظر من خیلی هم خطرناک چون تمام رگهای مغزتم تحت فشار قرار میگیره از شدت درد..من حاضرم ۲۰ بار سز بشم اما یک طبیعی نیارم