بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ۱۲ هفته جنسیت مشخص نبود ۱۸ هفته مشخص شد.. اره خوب بود چون فعالیت نداشتم زیاد اما چون سابقه داشتم ...
خداروشکر بسلامت این دورانو طی کردی
من رفتم جواب سونو رو بگیرم دیدم از یه زاویه ای عکسشو گرفتن چاپ کردن که پایین تنش نصفه افتاده گفتم چرا عکسشو اینجوری گرفتین گفت خانوم مگه اومدی عکاسی😂😂😂 خودشونم خندشون گرفته بود
من اول ۳۰بود بعد کمتر شد البته من سابقه سقط داشتم و استراحت مطلق بودم بمن هم گفتن سرکِلاژ من انجام ندادم گفتم من که استراحتم.... شما استراحت کن فعلن بنظرم تا کم نشه اگه ثابت باشه خوبه البته دوستم ۲۶ بود سرکلاژ نکرد مشکلی هم پیش نیومد
نمیدونم بعدش دیدمش تو بخش ولی نپرسیدم گفتم ناراحت میشه میگف دکتر سزارینم نمیکنه میگه باید طبیعی بیاری بخاطر بچه ای ک معلوم نیس میمونه یا ن شکمتو پاره نکن
ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه