2777
2789
عنوان

نمیدونم چجوری خودمو خوشحال کنم...

97 بازدید | 14 پست

دلم میخاد برم خرید و هر لحظه نگران سرمای هوا و گشنگی بچه و راه رفتن و نرفتنش باشم. امروز شوهرم صبح زنگ زد که ساعت دو اینا میاد منم خیلی ذوق کردم گفتم بچه رو میذارم و میرم خرید با خیال راحت‌ . هر روز ساعت پنج خونه بود امروز که زود قرار بود بیاد هنوز نیومده🤦‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا بچه دار شدن بی نهایت سخته بیشتر از نظر روحی سخته. اگه خونه داری حداقل بره مدرسه دیگه راحت میشی ن ...

خیلی سخته قشنگ زندانی شدم. من شاغل بودم به خاطر بچم فعلا نرفتم ازون نظرم تحت فشارم چون واقعا آدم خونه نشستن نیستم لحظه شماری میکنم برم سرکار ولی تا سر کوچه هم نمیتونم برم

منم شاغلم. پرستار گرفتم. چند سالشه مگه؟

دو سال و سه ماه. شما دوربین گذاشتین؟ من خیلی حساس شدم حتی پیش مادرمم بذارم باز خیالم کامل راحت نیست. من گفتم تو سنی که مستعد اضطراب جداییه تنهاش نذارم الانم که گفتم بعد از عید از پوشک بگیرم و کم کم اگه خدا بخواد برگردم سرکارم. اونم میخوام پیش شوهرم بذارم اگه همکاری کنه

دو سال و سه ماه. شما دوربین گذاشتین؟ من خیلی حساس شدم حتی پیش مادرمم بذارم باز خیالم کامل راحت نیست. ...

اره من پرستار گرفتم و دوربین گذاشتم البته پرستار می‌شناختم. مادرم هنوز بازنشسته نشده ولی چون فرهنگیه ساعت کاریش کمتره بازم کمک میکرد. کلا خیلی سخت بود. الآنم که مدرسه می‌ره یکمی سخته ولی ۹۰درصد سختی مال پنج سال اوله. 

چرا به مادرت خیالت راحت نیست؟ پسر من نوزاد بود گریه میکرد فقط بغل مادرم آروم میشد حتی از شیر هم خواستم بگیرمش پیش مادرم گریه نمیکرد

اره من پرستار گرفتم و دوربین گذاشتم البته پرستار می‌شناختم. مادرم هنوز بازنشسته نشده ولی چون فرهنگیه ...

میترسم بخوره زمین یا اتفاقای دیگه. میدونی انگار فقط خودم میتونم بفهمم میخاد چکار کنه انقد که تو این مدت تو خونه تنها بودم باهاش وسواس گرفتم... من مادرم خونشون نزدیک نیست از اولم تنها بودم

یه ساعت آدم تا مرکز خریدم نمیرسه چه برسه بخواد بگرده... پسر من زیاد مریض میشه فک نکنم مهدم بتونم بذا ...

سلام گلم پسرت زیاد مریض میشه دلیلش سیستم ایمنی ضعیف بدنش هست.مگه از نوزادیش آد و بعدم آهن و مولتی مرتب بهش ندادی؟

الانم ببر دکتر براش مکمل غذایی بنویسه مرتب بهش بده خیلی دیر به دیر مریض میشه

من به دوقلوهام هرروز ویتامین هاشونو میدم راحت مریض نمیشن

اگه چندروز یادم بره فوری آبریزش و تب میشن

بعدم خودتو پابست بچه نکن که افسرده بشی بعد نمیتونی براهمین بچت وظیفتو انجام بدی

من با چهارتا بچه که بزرگشون ۱۱سالشه به همه چیم میرسم و الانم دارم با دوستام میرم بیرون😋

برا خودت وقت بذار 

خودتم آدمی گلم

سلام گلم پسرت زیاد مریض میشه دلیلش سیستم ایمنی ضعیف بدنش هست.مگه از نوزادیش آد و بعدم آهن و مولتی مر ...

سلام عزیزم اتفاقا پسرم از روز اول تحت نطر متخصص بود بهترین قطره ها و ویتامینارو دادم ولی آلرژی تنفسی داره ریش حساسه زود مریض میشه و خیلی اذیت میشه تو بیماریا. این که میگم خیلی مریض میشه نه مثل بچه هایی که هر بار میبینی سرفه میکنن انگار کل ریشون چرکه من نمی‌ذارم اصلا به سرفه بکشه زود دکتر میبرم و مراقبت میکنم چون دوست ندارم داروی قوی بدم یا اسپری زیاد بزنم براش. ارثی این مشکلو داریم برادر و خواهرم بارها سر همین مشکل بستری شدن. تو هوای سرد سعی میکنم زیاد بیرون نبرم ولی خودم واقعا نیاز دارم برم بیرون یه صبح تا ظهر دغدغه نداشته باشم به قول شما با دوستام برم یا حتی برم دکتر... ولی خب کسیو ندارم بچه رو نگه داره. شوهرم اصلا براش مهم نیست. مامانم دوره اینم کارشو ول نمیکنه با این که خیلی راحت میتونه یه روز نره یا حتی یه نصف روز..‌‌.  باورت میشه من یه روز غروب که از کار برگشت گفتم برم بیرون جای دوری نمیرفتم کلا شاید یک ساعت طول می‌کشید بچه رو باید تو اتاق سرگرم میکرد متوجه رفتن من نشه کاری که من هر بار بخواد جایی بره باید انجام بدم وگرنه شیون راه میندازه متوجه نیست که طرف قراره برگرده. رفت رو تخت دراز کشید که من خوابم‌. من آماده شدم چند بار هی رفتم و اومدم گفتم یه دقیقه حواس این بچه رو پرت کن هی گفت من میخام بخوابم بچه رم ببر به هر بدبختی بود رفتم تا سرکوچه رفتم صدای جیغ بچم میومد دلم نیومد برگشتم بردمش. خیلی این رفتارا آزارم میده

سلام عزیزم اتفاقا پسرم از روز اول تحت نطر متخصص بود بهترین قطره ها و ویتامینارو دادم ولی آلرژی تنفسی ...

آخی عزیزم

شوهرت عادت نداره بچه نگه داره 

منم سر اون دوتا بزرگام اصلا مخل نمیداد ولی سر این دوتا ازش توقع دارم ‌ و بهش میگم بایدباهام همکاری کنی اونم عادت کرده خیلی بار بچه ها رو روی دوشش میندازم حتی به زور😂

باورت میشه الان بچه هامو حموم میکنه حتی دختر کوچیکمو

ازش بخواه نه با جنگ و دعوا 

با مهربونی و شوخی و خنده 

کاش خانوادت پیشت بودند اینجوری خیلی راحت بودی

ولی گاهی بچتم ببر دنبال خودت و توی خونه دستگاه بخور بذار که جبران کنه براش

حال خوب دلیل نمیخاد عزیزم باید خودت برای خودت حال خوب بسازی و اون موقع شوهرتم عوض میشه😘