2777
2789
عنوان

حس ششمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 200 پست
سلام به نظرت تعییر میکنه الان حسش جیه

میکنه یه چیزی مثل وابستگی 

خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لطفا بهم بگو حست به زندگیم چیه داریم میریم شهر دیگه ای برای زندگی حست رو بگو لطفا 

همسرم دوسم داره خیانت میکنه بهم؟؟؟ 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

حستون در مورد بنده چی میگه؟

ارومی در ظاهر در زندگی رو یه نفر خیللی حساسی و یه بیماری کوچیک داری 

خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان 
دوسم دارع؟ باهم رل میزنیم

نه نداره اگر تو پیش قدم بشی بله 

ایندم چطور میشه باهاش

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

میتونم اون چیزی ک میخوام رو بگیرم تا اخر سال؟ از لحاظ مالی منظورمه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
زندگی من و دخترم با این شوهرم چطور میشه؟؟؟

حکمتش زیباست صبور باش 

👌😂من رو هیچکس حساس نیستم

الحمدلله سالمم

👌❤️مرسی از جوابتون

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...