2777
2789
عنوان

تا حالا براشما اتفاق افتاد

346 بازدید | 17 پست

سلام راستش چند باری برام اتفاق افتاد ولی خیلی اهمیت نمی‌دادم تا این سری .من با شوهرم رابطه خوب ارامی داریم کم پیش میاد بحث بینمون بشه . راستش ولی هر بار ک تو پیج اینستا ی عکس کلیپ عاشقانه از دوتامون میزارم به 24ساعت نکشیده جفتمون تخس بهونه گیر میشیم انگار دنبال دعوایم .ی مدت نزاشتم تا واس روز مرد تبریک گذاشتم از جشنمون عکس گذاشتم .از دیروز سردیم بزور جوابمو میده 🥺 یعنی بنظرتون حسادت نگاهای سنگین مردم تاثیر داره یا خرافاته؟

صد در صد تاثیر داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینکه تلقین هم نکن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من هر وقت با شوهرم خوبیم همه چی عالیه یهویی مودی میشیم

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋