2777
2789
عنوان

خواستگاری

356 بازدید | 30 پست

سلام 

شرایط هردو رو میگم

من ۲۲،دانشجو و بیکار و از جیب پدرم خرج میکنم ، وضع مالیمون متوسطه

خواستگار از فامیلای درجه یک هس..درسش رو تموم کرده، فعلا که کار ثابتی نداره البته به تازگی شنیدم که تو یه شرکت کار میکنه ولی هنوز اوایلشه، از نظر ینی فک کنم نهایتا ۲۷ سالش باشه..وضع مالی خانواده متوسطه و مثل اینکه جدا ازشون زندگی میکنم منظورم خونه جدا..از نظر ظاهری زیاد مورد پسند من نیس( نمیگم زشته و بگم که مغرور هستم ولی خب واقعیته :/) منم خوشگل تر ازش

با این شرایط قبول کنم یا نه؟

البته اینم بگم که خانواده‌اش میگن فعلا ازمایش میکنیم و تا سال ۱۴۰۴ که درسم تموم میشه عقد میکنیم

اخه خب برا چی الان اومدین خواستگاری😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نع

یک :فامیل

دو: قیافش به دلت نمیبینه

سه: تا دوسال دیگ ممکنه معیارها عوض شن

چهار: سنش برا اینکه تازه رفته باشه تویه شرکت و از صفر بخاد شرو کنه زیاده 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

چرا؟ به چه دلیل

من با توجه به معیار های خودم جواب دادم 

1 _ از نظر من ۲۲ برای ازدواج زوده 

۲_من حاضر نیستم یک عمر کنار کسی باشم که از نظر ظاهری نپسندیدمش

۳_شغل ثابت نداره و این نگران کنندس

۴_من هیچوقت رابطه داشتن با فامیل واسم عادی نبوده ، مخصوصا فامیل درجه ۱ و درمورد ازدواج حتی نمیتونم بهش فکر کنم 

۵_حرفی که خانوادش زدن زشت بوده و یک جور تو اب نمک نگه داشتنه ، کسی که برای خواستگاری میاد باید طوری که در شان من هست باهام رفتار کنه 

شما بازم این مسائل رو نسبت به معیار های خودت بسنج 

در هرصورت برات ارزوی خوشبختی میکنم

خانمِ مهماندار مهربون 😁🤍
اون اقا هنوز شرایط ازدواج نداره  حتی کار ثابت با درامد معین نداره،حالا مستاجری و نداشتن ماشین ...

البته خونه‌اش جداس یعنی اینکه خانواده براش خونه خریدن ولی خب حمایت مالی هم دقیقا باید درنظر گرفته بشه