2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 30 پست
نع یک :فامیل دو: قیافش به دلت نمیبینه سه: تا دوسال دیگ ممکنه معیارها عوض شن چهار: سنش برا اینکه ...

بیشتر به دلیل دوم و خب خیلی به دلم نمیشینه و اینکه منم هنوز معیارهام معلوم نیس

البته خونه‌اش جداس یعنی اینکه خانواده براش خونه خریدن ولی خب حمایت مالی هم دقیقا باید درنظر گرفته بش ...

من نمیدونم چرا هر وقت میگن خونه مجردی همیشه فکرم اینه حتما پسره یکبار دختر برده خونه😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر به دلیل دوم و خب خیلی به دلم نمیشینه و اینکه منم هنوز معیارهام معلوم نیس

پس ردش کن، تو قراره تا آخر عمر با این صورت سر کنی ، بچه هات ممکنه شبیه اون بشن،صبحا اول چشما به قیافش باز میش بنظر من ک خیلی مهمه، 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

چرا مثلا درد سر داره

من خودم حاصل یه ازدواج فامیلی درجه یکم، مدام میخواد حواست باشه فلانی با فلانی لج نیوفته، دعواهای فامیلی تو زندگی شخصی آدم تاثیر داره، اگه یه اتفاقی تو خانواده تو بیوفته که نخوایی شوهرت بفهمه ، می‌فهمه ، مثلاً بعضا دیدم که از همون بچگی خیلی از اون یکی فامیل خوششون نمیومد ولی مامانم مثلاً خوشش میومد دردسر میشد ، خلاصه کنم واست عزیزم، به شخصه اولین شرطم واسه ازدواج هفت پشت غریبه بودنش هست ، البته شاید شما فرق داشته باشی گلم

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙
من با توجه به معیار های خودم جواب دادم  1 _ از نظر من ۲۲ برای ازدواج زوده  ۲_من حاضر نیس ...

به احتمال زیاد رد کنم نه از نظر قیافه و نه از نظر کار ثابت نداره و خب منم مشکلات خودم رو دارم و میرم مشاوره

مطمئنی خونه داره والا الان تو خواستگاریا دروغ و بدقولی زیاده

اره منم یه خاستگار داشتم هر پنج دقیقه یکبار میگفت خونه دارم بعد فهمیدیم خونه بنام باباشه یعنی از باباش بود الکی میگفت مال خودمه و خودم قسطاشو دادم اگر باباش میخواست میتونست پرتش کنه بیرون😂😂

نه به تازگی خونه خریدن براش ولی پدرش براش خریده

ان شاء الله هر چی صلاحته پیش بیاد عزیزم♥️ولی وقتی تو ۲۷سال سن تازه شروع به کار کرده یعنی ادم تن پرور و تنبلیه بازم هر طور خودت میدونی ما که از نزدیک ندیدیم و قضاوتامون شاید اشتباه باشه

چرا و به چه دلبل

شغل نداره 

اینکه میگن قیافه عادی میشه دروغه چون فقط قیافه ای که به دلت مشینه عادی میشع یعنی منظور میگی خب دیگه این مال منه اما وختی از قیافه یکی خوشت نمیاد اصلا امکان نداره عادی بشع 

مهم تر از همه پرو رویی و خودشیفتگی خانوادشه که میگن ازمااااااایشت کنیم انگار پسرشون ولیعهده 

واقعا نمیدونم چرا جدیدا خواستگارا پر رو شدن 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊