2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=326009964]نه بابا تهرانسر  مغازه دار هستن و خونه خوب و گرون هم داره ولی اکثرا کارمندان یا فروشنده اینی که ...[/QUOTE

۱۰ سرکار میاد پدر ومادرش چرا به فکرش نبودن  با وجود اینکه قیافه امروزی داره خیلی نجیبه بقول خودشم اهل نماز وروز هم نیست 

اینو منی که شوهرم هیچی نداشت حتی ی کارت پول دارم بهت میگم

اگه اخلاق داره و هواتو داره و صد البته اگر عاشقشی

میتونی شرایط اقتصادیم درست کنی

من عاشق شوهرم شدم و ساختمش 

پول مهمه ولی هیچی مهمتر از این نیست که عاشقت باشه و هواتو داشته باشه و تو هم عاشقش باشی

من با چشمای خودم دیدم عشق زندگی رو پیشرفت میده

اینو منی که شوهرم هیچی نداشت حتی ی کارت پول دارم بهت میگم اگه اخلاق داره و هواتو داره و صد البته اگ ...

شنبه سرکاز میبینمش ببینم چجوریه ایا واقعا میخواد منو یانه 

اینو منی که شوهرم هیچی نداشت حتی ی کارت پول دارم بهت میگم اگه اخلاق داره و هواتو داره و صد البته اگ ...

من دوست دارم پدر بچه ام یکی مثل اون باشه من تو همکاران ادم هاییی دیدم که واقعا زده شدم 

هیچوقت فک نکن چون بقیه شرایطش خوبه از اقتصادش صرف نظر کنی چون بعدا بشدت پشیمون میشی دور و برم زیاد دیدم

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون