2777
2789
عنوان

ازدواج

514 بازدید | 45 پست

حاضرید  با کسی ازدواج کنید که ماشین خونه نداشته باشه ولی قیافه جوونی داشاه باشه شماروهم دوست داشته باشه 

خیلی بد دوشک بودن از یه طرف بعد سالها کسی رو پیدا میکنی که دقیقا همون که میخوای از طرفی شرایط اقتصادی به تو میگه نه 

البته من نمیدونم خانوادش چجوری اگر وضع اونها خوب باشه میشه کمی حساب کرد خونه طرف تهرانسر اونجا چجور جاییه من تا  حالا اون سمت نرفتم . فرض کن خودت کارمند دولت باشی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه شغلش جوری باشه‌که بتونه تا یه سال یا نهایت دوسال دیگه بخره ماشین یا بتونه خونه خوبی اجاره کنه و آینده شغلی داشته باشه آدم با هدفی باشه آره قبول میکنم ولی اگر صفر باشه شغل مناسبم نداشته باشه و نتونه آینده رو تضمین کنه نه 

متوسط...تهرانسر  به نظرم یه حداقل اقتصادی برای خودت در نظر بگیر که بهتر بتونی تصمیم بگیری...

فقیر نشین که فکر نکنم باشه حقوق طرف خیلی کمه حقوق من   خوبه 

شبیه موضوعت برام پیش اومده و دارم میگم نه ،البته شرایط شما خیلی بهتره ،من از اوضاع اقتصادی بد میترسم ،منم کارمند دولت دارم میشم ولی ترسم زیاده از اینکه تحملم کم نباشه ،تهرانسز بعد از آزادی هست ،فک کنم متوسط باشه

الهی مرا آن ده که آن به ... 

این فرد چند سالشه؟ چیکاره است؟ ببین جَنَم کار کردن داره یا نه اگه الان نداره بعدا میتونه بدست بیاره

و اینکه حقوق فرد چقدر کفاف یه زندگی رو میده آیا میتونه خرج اجاره خونه و خوراک و پوشاک رو تامین کنه..آینده نگر هست و برای آینده اش فکر و هدفی داره یا نه

خدای او زنده است

اگه شغلش جوری باشه‌که بتونه تا یه سال یا نهایت دوسال دیگه بخره ماشین یا بتونه خونه خوبی اجاره کنه و ...

کارمند ساده یک شرکت خصوصی چ پیشرفتی میتونه داشته باشه ۱۰ سال سرکار البته اول کارش حقوقش  کمتر بود جایگاه هم خوب نبود الان جایگاهش بهتره اول انبار دار بود بعد الان اومده تو قسمت حسابداری حقوقش کمه نه بابا نمیتونه بخره نه میتونه  

کارمند ساده یک شرکت خصوصی چ پیشرفتی میتونه داشته باشه ۱۰ سال سرکار البته اول کارش حقوقش  کمتر ب ...

خب باهاش حرف بزن ببین برنامش چیه برا آیندش یعنی تا آخرش قراره هیچ پیشرفتی نکنه همیشه کارمند ساده بمونه شاید هدف و ایده ای داره که شغل دومم داشته باشه کلا باهاش از آینده حرف بزن

شبیه موضوعت برام پیش اومده و دارم میگم نه ،البته شرایط شما خیلی بهتره ،من از اوضاع اقتصادی بد میترسم ...

اگر حقوقش مثل خودم بود با کله قبول میکردم ولی حقوقش کمه خیلی کمه ۱۱  تومن حقوق نیست . فقط باکلاس حرف میزنه طرفم صدای قشنگی داره خوشگل و خوشتیپ هم هست دیگه من باید چیش دل خوش کنم 

اگر حقوقش مثل خودم بود با کله قبول میکردم ولی حقوقش کمه خیلی کمه ۱۱  تومن حقوق نیست . فقط باکلا ...

آره یازده کمه ،نمیشه امیدی داشت برای خونه و ماشین ،البته بازم من خودم مجردم نمیدونم ولی از بی پولی میترسم ،من خواستگار پولدار میاد ظاهرشو نمیپسندم ،خواستگار با وضع مالی بد میاد ظاهرشو میپسندم ....کاش یه مورد در حد تعادل بیاذ

الهی مرا آن ده که آن به ... 

خب باهاش حرف بزن ببین برنامش چیه برا آیندش یعنی تا آخرش قراره هیچ پیشرفتی نکنه همیشه کارمند ساده بمو ...

خودش رو خیلی باکلاس نشون میده تا وقتی که فیش حقوقیش رو چون بازرس اونجا هستم  خودم دیدم  واقعا ناراحت شدم ولی از یه طرف خودش رو دوست دارم  من همکارام ۳ برابر این میگیرن ولی هیچ کدام نه نجابت این رو دارن نه  شکل وقیافه این ونه طرز صحبت کردن این ونه حتی کلاس رفتارش رو 

آره یازده کمه ،نمیشه امیدی داشت برای خونه و ماشین ،البته بازم من خودم مجردم نمیدونم ولی از بی پولی م ...

کلاس رفتاریش همون چیزی که من میخوام تو همکارهای خودم اصلا ندیدم اینجوری  کاش حقوقش کم نبود . 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز