2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 45 پست
من دوست دارم پدر بچه ام یکی مثل اون باشه من تو همکاران ادم هاییی دیدم که واقعا زده شدم 

آره بخدا هیچی بهتز از این نیست که طرف اخلاقش دل نشین باشه و جنم ساختن زندگی داشته باشه

اینو بگم کنار اینجور آدما هیچ وقت پیر نمیشی

مسائل مالی رو باهم میشه پیشرفت داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما جوونید خیلی ما نه من ۳۶ اون ۳۲ 

یه ذره سنش برای هیچی نداشتن زیاد میست! 

پسری ک تو این سن هیچی نداره واقعا خیلی ریسکه ازدواج باهاش

منم شوهرم اول زندگی هیچی نداشت ولی خب۲۲سالشم بود موقعی م اومد خاستگاریم

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

واقعا تعجب میکنم از برخی از افراد میشه عزیزانی که میگن نه برام زندگی مشترک را تعریف کنن واقعا چرا بعضی‌ها می‌خوان چیز های که خونه باباشون ندارن رو شوهرشون براشون فراهم کنه بعد هم برای ما فاز روشن فکری بر میدارن در صورتی که این ذهنیت پوسیده هست اگه خودت هم حقوق داری با هم زندگی رو بسازید نه اینکه اول زندگی فشار رو بزاری رو یه نفر اونجوری هم بهتر پیش می‌ره هم خدا کمک می‌کنه که هرکسی میگه کمک نمیکنه بره یه فکری برای خودش بکنه ،چرا برخی از افراد اینقدر پول پرست و آهن پرست شدن خدا به همه صبر بده 😞

ما تو یکسال بردیم جلو 

البته میشه به وام ازدواج و کمک خانواده اون خانواده من که اصلا فکر نمیکنم  من خودم خودم رو ساختم با پول خودم پول پیش خونه تو تهران میدم ماشین خریدم طلا پس انداز اونو نمیدونم چجوری هست 

واقعا تعجب میکنم از برخی از افراد میشه عزیزانی که میگن نه برام زندگی مشترک را تعریف کنن واقعا چرا بع ...

من که خودم هیچ وقت اینجوری نبودم یه ادم  کاملا خود ساخته هستم متاسفانه شرایط زندگی تو ایران  خیلی سخته 

ولی خوشبحالت جوونی من با اینکه خیلی بی بی فیسم ولی ۳۶ سالمه طرفم هم نمیدونه 

عزیزم سنی نداری

کلا اینو بگم آدم خوب کم گیر میاد

خالم تفاوت سنیش با من یکساله

دوسه ماه بعد از من ازدواج کرد طرفش هم خونه داشت هم ماشین هم شغل درست حسابی

ولی اخلاقش جوریه که کم محبت میکنه بیشتر تو عالم خودشو دوستاشه

خالم از من یکسال کوچیکتره ولی ببینیش فکر میکنی ده سال ازم بزرگتره

مشکل اعصاب پیدا کرده تو این سن نمیتونه درست بخوابه حتی

البته میشه به وام ازدواج و کمک خانواده اون خانواده من که اصلا فکر نمیکنم  من خودم خودم رو ساختم ...

درست میشه اینا

فقط اخلاقشو محک بزن ببین دقیق چجوره

حس خودتم نسبت بهش در نظر بگیر حتما

2790
2778
2791
2779
2792