2777
2789
عنوان

احساس ماندن غذا در گلو و تجربه درمان مشکل بلع

| مشاهده متن کامل بحث + 19870 بازدید | 51 پست
چیکار کنم بهتر شم خداروشکر مشکل لبع ام خوب شده ولی لامصب هرچی میخورم میاد تو گلوم و هی غذا میاد بالا ...

مشکل معده دارید برید دکتر 

یه مدت قرص و دمنوش آرام بخش بخورید 

من قرص پرانول خوردم بهتر شدم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

سلام دوستان

یه راهنمایی عاااالی دارم براتون😍

میدونستید مشکل بلع میتونه منجر به عوارض مختلفی مثل کاهش وزن، سو تغذیه، افسردگی و عفونت ریه بشه و توی افراد مختلف به شکل پریدن آب یا غذا در گلو، گیر کردن لقمه غذایی در حلق، احساس ماندن غذا در گلو، ترس از قورت دادن و خفگی حین خوردن لقمه و آب دیده بشه.

یکی از ویژگی های خیلی خوب "مرکز تخصصی درمان بلع دکتر دشتله توی سعادت آباد" استفاده از تجهیزات پیشرفته آندوسکوپی بلع، دستگاه تحریک الکتریکی عضلات بلع و دستگاه تحریک الکتریکی نواحی مغزی مسئول بلع هست و خبر خیلییی خوب اینه که دکتر دشتله یه تیم تخصصی در زمینه درمان بلع در منزل داره که همه بیمارایی مثل سکته مغزی، پارکینسون، ای ال اس و آسیب صدمه مغزی تحت نظر خودشون بلع درمانی در منزل را می تونن داشته باشن. برای ارتباط با مطب دکتر دشتله با شماره های

0991-616-0939 و

0933-780-1379

تماس بگیرین.

با آرزوی سلامتی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره عزیزم نوشابه چون سرده و گاز داره ریفلاکس رو تشدید میکنه، بهتره یه کم آب ولرم بخوری و یه تمرین دک ...

ببخشيد راستشو بگين لطفا آندوسكوپي بلع دردناكه ؟ چطوري لوله تو حلق تونستين قورت بدين ؟ 

نه عزیزم. اسید معده داشتم ولی خودم نمیدونستم برا همین موقع قورت دادن همش فک میکردم اون غذا مونده تو ...

سلام عزیزم شما بعد سرماخوردگی رفلاکس معده گرفتی؟ من دقیقا بعد سرماخوردگی شدید دچار رفلاکس شدم. خلط گلو دارم و احساس میکنم یه چیزی تو گلوم هست همیشه،شما علائمتون چی بود؟ پنج ماهه دارم عذاب میکشم. دارو آنتی اسید خوردم هیچ تاثیری نداشته؟ دکتر دشتله خوبتون کرد واقعا؟

اره عزیزم دکتر دشتله برام نوشته بود ریفلاکس LPR دارم برای درمانش گفتن هم باید داروی انتی ریفلاکس با ...

سلام منم عکس حنجره دادم نوشته رفلاکس lpr.دارومعده هیچی روم اثرنداره . حتی دارو اعصاب .من تهران نیستم توروخدا تمریناتی که بهتون دادن چی بود ؟کامل خوب شدین؟چه دارویی خوردین 

خوب شدن کامل وجود نداره فقط موقعی ک استرس بگیرم یا اضطراب میاد سراغم آروم باشم این حس ازبین میره

منم استرس بدترم میکنه دارواعصاب میخورم . خیلی سخته شده آرزو برام این رفلاکس ومشکل بلعم خوب شه

منم استرس بدترم میکنه دارواعصاب میخورم . خیلی سخته شده آرزو برام این رفلاکس ومشکل بلعم خوب شه

بله خیلی سخته 

باید از استرس دوری کنید 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز